Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Redigering eller sletning af abonnement

0
Alle vores abonnement er blevet oprettet lidt rodet, og jeg vil derfor gerne ryd op i dem så det bliver mere overskueligt.

Dette er ikke muligt da man ikke kan slette et abonnement der tidligerer har haft tilknyttet en kunde, og man kan heller ikke redigerer i abonnements nr.

Det ville være dejligt hvis en af de 2 ovenstående muligheder kunne blive implementeret og gerne begge 2.

 

Hilsen

 

Jonas
i Forslag » Dimension (afdelinger) af (700 points)
lukket af

1 Svar

Hej Jonas

Tusind tak for dit indlæg og forslag. Efterhånden et gennemdebateret emne vedrørende slet/spærring af tidligere abonnementer.

Det er desværre ikke så nemt løst som man kunne ønske sig, vi har dog mulighederne liggende hos vores udviklere, til den engang ligger øverst i bunken af prioriterede opgaver.

Du kan følge med i dette indlæg, hvor der vil komme opdateringer når der er konkret nyt:
http://forum.e-conomic.dk/3937

http://forum.e-conomic.dk/10369

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)
Hej Lauris,
Det er meget svært at tage e-conomic seriøst.
Du skrive at det er et gennemdebateret, og så henvise du til et 4 år gammelt indlæg, hvor jeg kan følge opdateringen på emnet.
Det er meget bekymrende at systemet ikke er designet bedre, så sådan en type ændring kan tage 4 år.  

Det tegner ikke godt for den fremtidige udvikling af e-conomic

Hilsen

JOnas
Hej igen Jonas
Jeg er formentlig lige så frustreret som dig, jeg kan dog ikke gøre andet end at bruge dit indlæg til at skubbe på den proces der allerede er igang.

Hertil kommer at vores udvikler ressourcer desværre ikke er en uudtømmelig kilde, hvorfor vi er nødt til at prioritere de opgaver der giver det største udbytte for vores brugere, og her er denne problemstilling ikke blevet sat forrest i køen, endnu.

Mvh.
Lauris