Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Vedhæftning af fil på en vare

+3
Hej,

Håber at I kan hjælpe.

Det ville en rigitg stor hjælp for mit arbejde, hvis det var muligt at vedhæfte en fil (tegning af varen) på hvert varenummer.

Således at hvis man nu solgte fodbolde, så kunne man gemme et billed af den konkrete fodbold på varenummeret, derved vil man aldrig være i tvivl, når man skal finde den rigtige fodbold frem på lageret. Ydermere kunne det også være fordel, hvis billedet blev sendt med ordrebekræftelse og faktura, således at kunden heller ikke er i tvivl om ham har bestilt den rigtige fodbold.

På forhånd tak.
lukket som en kopi af: Lager med billeder
i Spørgsmål » Andet af (150 points)
lukket af 🔒

1 Svar

Hej Jenny

Mange tak for dit indlæg her på forumsmiley
Dette her tidligere været oppe at vende her på vores forum.

Desværre vil dette ikke blive en mulighed i e-conomic på nuværende tidspunkt. Du kan læse det tidligere indlæg her hvor du også kan se begrundelsen herfor.

Du skal alligevel have mange tak for dit forslag. Jeg har lukket dette indlæg og henvist til det tidligere, så vi ikke har for mange af de samme indlæg her på forum, til opsamling af evt. kommentarersmiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (29.9k points)