Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Kreditnota

0

Jeg mangler betingelser på kreditnotaer. Vi har kunder, der f.eks. har en betalingsbetingelse, der hedder 8 dage -1,5%. Det går fint for kunderne, at fratrække denne rabat, men de gør ikke modsat ved en kreditnota. Jeg har ringet til et par stykker og forelagt dem problemstillingen. De siger, at  grunden til det, er at der ikke er betalingsbetingelser på kreditnotaen Det koster os på bundlinjen.frown

 

Det er derfor mit ønske, at det dynamiske felt til betalingsbetingelser og skal kunne benyttes på kreditnotaersmiley

 

i Forslag » Salg af (140 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Susanne,
Tak for dit indlæg. smiley

Jeg kan godt forstå, at det i din situation, vil give mening hvis du kunne få en betalingsbetingelse med på kreditnotaen.

En kreditnota er dog ikke tiltænkt til, at der skal være betalingsbetingelser på, da en kreditnota ikke skal betales af kunden, men tværtimod er et tilgodehavende til kunden, og det vil derfor ikke give mening at have betalingsbetingelsen med på kreditnotaen.

Jeg kan derfor meddele, at det desværre ikke er en funktion, som vil blive implementeret i e-conomic.

I fremtiden, for at undgå dette problem, har du altid mulighed for at skrive en fritekst i tekstfeltet 1 eller 2. Her kan du skrive den vigtige besked, som du ønsker dine kunder skal modtage.

Selvom det ikke var den ønskede løsning håber jeg, at du alligevel vil kunne bruge dette.

Du skal have tak for dit indlæg og engagement på vores forum.  


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Steffen Jensen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (2.9k points)