Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Vedhæftning af TIFF filer til EAN fakturaer

0
Hej

Jeg har en offentlig kunde der skal have EAN fakturaer. Men den offentlige kunde SKAL have vedhæftet bilag med en underskrift, sammen med fakturaen. Det er som duókumentation for det fakturerede er udført.

Problemet lige nu er det kan man ikke, har chattet med e-conomic om det tidligere

Den offentlige kunde, øndker det vedhætede bilag SKAL være en billedfil i TIFF format

Kan dette implementeres  i e-conomic, andre må have lignende problem?
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Hej 330708

Mange tak for dit indlæg her på forumsmiley
Det er helt korrekt, som du også har fået besked om på chatten, at det ikke er muligt at tilknytte en TIFF fil til din EAN fakturaer og det vil på nuværende tidspunkt heller ikke blive en mulighed i systemet.

Lige nu arbejder vi på, at det skal være muligt at vedhæfte en PDF fil til din EAN faktura. Vi har her været inde og kigge på efterspørgslen, som er en af grundene til at dette ikke bliver implementeret.
Desværre kan vi ikke imødekomme samtlige af vores kunders ønsker og derfor har vi været inde og se på hvad der er størst efterspørgsel efter - dette tilfælde tilknytningen af PDF, som derfor er blevet prioriteret.

Kan vi se, at der kommer en stigende efterspørgsel efter TIFF filer og andre billedfiler, så gå vi ind og revurderer det.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)
Hej Camilla

Har du løst din udfordring?

Jeg kan muligvis hjælpe dig, hvis jeg forstår din problemstilling korrekt.

Giv mig et ring.

Mvh Antonio - 2113 0603

Venligste hilsner Insight Office Antonio "Outlook and Templateman" Bibovski +45 2113 0603
Forslag af (1.0k points)