Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Location lås på lagervare

+2
Sikre location-registrering på alle lagerlinjer

Ligesom det nu er muligt at economic nægter at bogføre medmindre der er angivet afdelingskode, har vi et stort ønske til at sikre location-registrering ved at nægte bogføring, med mindre location er angivet.

Det må kunne gøres nemt. Ekspl.vis ved at lagermodulet  altid skal have tilknyttet mindst 1 location og at lagerførende linjer ikke kan bogføres medmindre location er angivet. Violá.

I vil gøre mange bruger af jeres udemærkede lagermodul glade.
lukket med noten: inaktivitet
i Forslag » Lagerstyring af (140 points)
lukket af

3 Svar

Inden i kammer helt over af begejstring, synes jeg, at I skal kigge lidt på alle de kritiske indlæg, der er her i forum vedr. lagermodulet.

Vedr. lokationerne skal I være opmærksomme på, at I f.eks. ikke kan udskrive en lagerværdi pr. lokation. Det finder jeg, er en væsentlig mangel og kan give mange grå hår. Derudover bringer denne mangel panderynker hos både indehavere og revisorer.
Forslag af (26.5k points)
Ja, endnu en ting der mangler ifbm. lagermodulet.
Enig. En lokationslås ville være et skridt på vejen mod et velfungerende lagermodul.
Forslag af (610 points)
Hej csn,

Hvor 'bredt' tænker du, at en sådan lås bør håndhæves? Vel ikke kun ved salgs- og leverandørfakturaer, men også tilbud og ordrer på salgssiden, samt modtagelser på købssiden?

 

Mvh.

<p dir="ltr"><b>Christian Estrup</b></p> <p dir="ltr">Director, e-conomic Core</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" alt="image"></p>
Forslag af 🔒 (20.9k points)