Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Genvejstast til ny faktura

+1
Hej.

Jeg mangler en genvejstast til Ny faktura når jeg står inde i en anden faktura. Vores arbejdsgang er således at jeg opretter fakturaer, min kæreste går derefter ind og tjekker dem, bogfører og sender.

Derfor ville det være rart at jeg ved et klik kan gå videre til næste faktura, når jeg er færdig med at oprette en anden. Nu skal jeg hen og vælge faktura ude i venstre menuen og derefter vælge ny faktura.
i Forslag » Andet af (130 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Michellel

 

Tusind tak for dit indlæg og dit forslag.

 

Jeg kan sagtens følge dig i at man kan klikke sig halvt ihjel hvis dette er arbejdsgangen. Derfor har jeg også lidt muligheder jeg gerne vil præsentere dig for.

 

Når du er inde i en fakturakladde og gerne vil oprette en ny faktura uden at røre musen kan du:
Bruge vores QuickSearch ved at klikke "." og skrive "Fak..." her vil du kunne tilgå menupunktet "Fakturaer".
Når du så lander i dette menupunkt kan du ved hjælp af "N" tasten åbne en ny fakturakladde, og er klar til at flyve videre.

 

Jeg syntes at vi med vores quicksearch og øvrige genvejstaster er ret godt med i forhold til at have muligheder for musefrie arbejdsgange, hvorfor jeg ikke føler at vi har behov for en specifik genvejstast til ny faktura fra alle steder i programmet.

 

Jeg hører meget gerne dine tanker herom smiley


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)