Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




prisliste til kunder

0
vi vil skifte til e-conomic fra Mamut, men skal sikre os at vi stadig kan lave udskrifter til vores kunder.

Udskrift med lager varer med billede  hvor vi definerer oplysningerne, er det muligt ?
i Spørgsmål » Andet af (120 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Preform

Mange tak for dit spørgsmål smiley.

 

Jeg er da rigtig glad for at høre, at I vil skifte til e-conomic. 

 

I e-conomic er det muligt på jeres fakturaer/ordrer både at have varenavn og beskrivelse, og der kan med tillægsmodulet indscanning tilføjes dokumenter til fakturaen/ordreren. Men i forhold til at kunnen få et billede og beskrivelse på varerne, som kan dutrækkes til en prisliste, så kan det desværre ikke lade sig gøre i e-conomic. Det er et forslag vi har haft oppe, men som desværre ikke vil blive implementeret. Du kan læse begrundelsen i det tidligere indlæg her.

 

I e-conomic har vi et åbent API, så hvis I vil have mulighed for denne funktion, kan jeg henvis jer til at undersøge, om der er en app der kan løse dette.

 

Endnu en gang mange tak for spørgsmålet, jeg håber, at dette gav noget afklaring, og hvis du har noget andet må du endelig vende tilbage smiley.  


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Randi Birch Andersen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (2.9k points)