Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Liste over ubetalte kreditorer

+1
Jeg har d.d. fået oplyst at listen over ubetalte kreditorer ikke kan fjerne en kreditorfaktura, hvis den ikke er blevet ekporteret via en betalings fil.

Det er ikke særlig praktisk, at en kreditor faktura der både er bogført som betalt og udlignet, at den fremkommer i listen over ubetalte kreditorer i al evighed.

Det samme gør sig gældende for de kreditorfakturaer, som vi har modtaget en kreditnota på.

Venlig hilsen

Dysted
lukket med noten: inaktivitet
i Forslag » Andet af (130 points)
lukket af

1 Svar

Hej Dysted

 

Tusind tak for dit indlæg.

 

Det lader umiddelbart til at der er tale om en misforståelse her.
En ubetalt kreditorfaktura vil kun fremgå indtil den er blevet fuldt udlignet, og har ingen reference til hvorvidt der er eksporteret betalinger eller ej.

 

Når du omtaler listen "ubetalte kreditorer" er det så en henvisning til "Kreditorsaldoliste" ?
Det vil være nødvendigt at lave udligninger - manuel eller automatisk, for at udligne eventuelle åbne posteringer, og herved fjerne dem fra en kreditorsaldoliste eller øvrige rapporter der viser dig disse skyldige poster.

 

Lad mig høre om ovenstående kan være en hjælp for dig, eller om jeg har skudt helt forbi. I så fald må du meget gerne uddybe din problematik, så er jeg overbevist om at vi kan finde en løsning på dette.


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)