forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Engelsk sprog

0
Det er meget hemmende at man ikke kan skrive rapporter i både dansk og engelsk. Vi lever i en international verden og mener dette er et min. krav man bør sette til E-Conomics.
spurgt 15 Dec, 2014 i Forslag » e-conomic generelt af JonF (120 points)
status opdateret 16 Dec, 2014 af Camilla Jesswein

1 Svar

Hej JonF

Mange tak for dit indlæg smiley
Vi har tidligere her på vores forum haft ovenstående oppe at vende, jeg vil derfor henvise til dette tidligere forum indlæg, hvor du kan læse begrundelsen for, hvorfor det ikke vil blive en del af e-conomic.

Det henviste indlæg er godt nok set i forhold til kontoplanen, det vil dog være samme udfordringer vi står overfor, når vi kigger på den generelle ændring, af sprog på rapporter, da de er bygget op omkring fritekst, hvor du selv kan vælge, hvad der skal stå.

Selvom ovenstående måske ikke var det svar du havde håbet på, så håber jeg alligevel det har givet dig en forklaring på, hvorfor der i e-conomic, kun arbejder med det ene sprog, som der er opsat på aftalen.smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 16 Dec, 2014 Forslag af Camilla Jesswein (29,860 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”