Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Engelsk sprog

0
Det er meget hemmende at man ikke kan skrive rapporter i både dansk og engelsk. Vi lever i en international verden og mener dette er et min. krav man bør sette til E-Conomics.
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej JonF

Mange tak for dit indlæg smiley
Vi har tidligere her på vores forum haft ovenstående oppe at vende, jeg vil derfor henvise til dette tidligere forum indlæg, hvor du kan læse begrundelsen for, hvorfor det ikke vil blive en del af e-conomic.

Det henviste indlæg er godt nok set i forhold til kontoplanen, det vil dog være samme udfordringer vi står overfor, når vi kigger på den generelle ændring, af sprog på rapporter, da de er bygget op omkring fritekst, hvor du selv kan vælge, hvad der skal stå.

Selvom ovenstående måske ikke var det svar du havde håbet på, så håber jeg alligevel det har givet dig en forklaring på, hvorfor der i e-conomic, kun arbejder med det ene sprog, som der er opsat på aftalen.smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)