Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Logo på faktura får skygge og er sløret

0
Jeg har en kunde hvor logoet kommer ud i dårlig kvalitet, når de skriver ud på deres egen printer. Jeg kan ikke genskabe problemet på min egen printer.

Er der noget man skal være opmærksom med hensyn til format af logo for at undgå dette.

Fakturaen ser rigtig ud på skærmen
i Spørgsmål » Andet af (420 points)
opdateret af 🔒

1 Svar

Hej EINFACH

Mange tak for dit indlæg smiley
Det lyder til det er nogle specifikke printeropsætninger hos din kunde der gør, at fakturaen fremkommer sløret. Dette ses også i forhold til, at du ikke kan genskabe det, for kunne du det, så skulle vi ind og kigge nærmere på dit logo.

Det din kunde kan gøre er, at prøve udskrift fra forskellige browsere for at se om det er samme udfald der, på den måde kan de også identificere om der er noget specielt ved den pågældende browsers printer indstillinger, der skal rettes på.

Det eneste i forbindelse med upload af logo du skal være opmærksom på er formatet det indsættes med, det kan du læse mere om i den pågældende artikel.

Jeg håber ovenstående hjælper dig på vej og har du yderligere spørgsmål, så lad mig endelig høre fra dig smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (29.9k points)