Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Tilføj Varesamling på Faktura

0
Når der oprettes Varelinjer på en Faktura, er man nød til at lukke billedet for at man kan tilføje en Varesamling under andre muligheder. kunne det ikke lade sig gøre at tilføje denne genvej samme sted som man tilføjer varelinjer.?
i Forslag » Andet af (350 points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Hej O.K. service

Mange tak for dit indlæg smiley
Når vi har valgt at placere "tilføj varesamling" under "andre muligheder" så er det en beslutning taget på baggrund af hvor mange der benytter sig af varesamlinger og for at have en bedre overblik under oprettelsen, så der ikke er for mange forstyrrende knapper.

Vi går her ind og kigger på efterspørgslen efter hvilke knapper der skal vises. På nuværende tidspunkt vil det ikke blive en særskilt knap i e-conomic - vi er selvfølgelig meget opmærksomme på dit ønske og tager det selvfølelig med skal vi på et tidspunkt ind og kigge på, hvilke nye knapper der vil skulle vises.

Endnu engang mange tak for dit forslag smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)
Hej

Vi har en app der håndterer varesamlinger på en simpel og enkel må i forhold til ordre og dermed også fakturering.

Samtidig giver den mulighed for, at danne en faktura med indhold består af uden der angives pris på de enkelte varer, der indgår i varesamlingen.

Ring for en uforpligtende snak på 7025 7600 eller send en mail til salg@itnvision.dk

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     Per Holm-Pedersen</p> <p>     <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Forslag af (18.2k points)