Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Ordreoprettelse - omvendt rækkefølge?

0
Hej, når man opretter en ordre, så tilføjes ordrelinierne i omvendt rækkefølge, så linie 1 kommer til at stå nederst på skærmen, men i korrekt rækkefølge når man ser ordrebekræftelsen.

Jeg foretrækker, at se mine indtastninger på skærmen i det design der kommer på ordrebekræftelsen, - kan man ændre det?

 

Venlig hilsen

Christina Daugbjerg, Komplex it A/S
i Spørgsmål » Andet af (190 points)
status opdateret af

2 Svar

Sorteringen af linjer er dynamisk de fleste steder, og du skal klikke på kolonneoverskriften for linjenummer for at få en visning der reflekterer den, som udskrifter kommer med. - Hvis jeg har forstået problematikken rigtigt.

E-conomic skulle gerne huske sorteringen fra gang til gang.
Spørgsmål af (1.1k points)

Hej Christina

 

Tak for dit indlæg og dit spørgsmål.

 

Det lyder som om at du har vendt sorteringen på linjenummer forkert.
Det forholder sig således at vi i denne kladde og de lignende kladder, selv bestemmer hvad vi vil sortere på

 

Så min tese går på at hvis du kliker på overskriften "Linjenr" endnu en gang, så kommer der en lille sort pil ud for som peger opad, i det tilfælde vil den sortere linjenumrene med nummer 1 øverst, og så skulle rækkefølgen matche den der fremgår på ordren.

 

Lad mig høre om dette ikke løser dit problem smiley


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Spørgsmål af (35.0k points)