Bedre overblik i udligningsbilledet

+2

  Jeg kunne godt tænke mig i udligningsbilledet,  at der var en markering af en evt. difference.

Således at der fx står Diff: 0,00

i Forslag » Andet af (140 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Karina

Mange tak for dit indlæg smiley
Jeg kan godt se, når du sidder herinde (ovenstående vindue) og først har udfyldt beløb under oprettelse af din postering og efterfølgende går herind, så vil det være nemt kan du hurtigt se en difference

Dit forslag vil ikke blive implementeret i denne omgang. Dette hænger sammen med, at når du sidder og udligner dine fakturaer så er det set i forhold til, at du ved hvilke fakturaer og hvor meget der er indbetalt, derfor kan du altid ved først ved at udfylde faktura numre herunder beløb af fakturaen og først bagefter udfylder beløb i posteringsvinduet, så vil du også i dette få vist en evt. difference, skulle der opstå i forbindelse med betalingen/indbetalingen og udligningen.
Derudover går vi også ind og kigger på efterspørgslen efter dette sat op i mod de ressourcer vi har til rådighed og andet prioriteret vedligeholdelse af programmet.

Som konklussion vil du ved ovenstående vindue derfor selv skulle udregne en evt. difference og sørge for, at den går i nul gør du det ved først at udfylde beløb i posteringsvinduet og efterfølgende fremfinder fakturanummer og udligner.

Jeg håber at ovenstående løsning kan hjælpe dig på vej og vil sige dig mange tak for sit forslag smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)