Informizely customer feedback surveys

Fejl ved overførsel - Filen er ugyldig

0
De sidste par dage har jeg fået beskeden: "Fejl ved overførsel - Filen er ugyldig" når jeg tilknytter bilag under bogførsel i kladden (dialogen for bogføring). Det samme opstår når jeg prøver at tilknytte bilag i kladden ved at trykke på plus-tegnet.

Problemet opstår lidt tilfældigt. Jeg har ikke kunne finde en bestemt årsag eller et mønster.

Tilsvarende problem har jeg tidligere indrapporteret for et par år siden. Denne gang var dette forbundet med pdf versionen, ved skanning på HP multimaskiner, som skannede i pdf version 1.3. Dette problem blev denne gang løst tilfredsstillende.

Denne gang ser problemet ikke ud til at være bundet til pdf versionen. Jeg har prøvet at anvende det samme dokument i forskellige udgaver. Dette har jeg gjort bl.a. ved at gemme dokumentet i anden udgave (pdf 1.5) ved hjælp af gem som i Adobe Acrobat Pro udgave XI. jeg har også prøvet at udskrive dokumentet ved hjælp af det samme Adobe program. Ligeledes har jeg prøvet at udskrve dokumentet ved hjælp af CutePDF. Disse operationer har jeg forsøgt med udgangspunkt i den oprindelige pdf-fil. Disse forsøg har slet ikke hjulpet.

Jeg har ligeledes prøvet både Internet Explorer og Firefox, men uden held.

Det som til gengæld virker endnu, det er at sende filen til e-conomic på e-mail og derefter tilknytte bilaget på den gamle måde.

Nogen af de dokumenter, jeg har skannet med HP multimaskinen virker fint, hvorimod andre skannet den samme dag giver udslag med fejlen.

Jeg vil tro, at I har lavet nogen ændringer i e-conomic, da tilknytningen under bogføringen har slet ikke givet nogen problemer de sidste par år.

Hvis I hos support, er interesseret i bilaget, som har givet mig problemet, til at analysere hvad der kan være årsagen, er jeg villig til at fremsende dette.

Problemet er ret irriterende, så jeg håber at I finder en løsning på problemet.

Med venlig hilsen / Reynir
i Forslag » Bilagshåndtering af (630 points)
status opdateret af
Jeg har fået samme melding i dag..
- kun på tilfældige af mine indscannede PDF filer... (fra brother mfc9450cdn) ca halvdelen af dem virker???

4 Svar

Hej Reynir,

Du må meget gerne sende det pågældende dokument til vores support, med reference til denne debattråd - så er jeg sikker på, at vi nok skal finde en løsning.

 

Mvh.

Christian Estrup

Director, e-conomic Core

 

image

Forslag af (20.9k points)
Tak for det Christian.
Jeg har nu sendt bilaget, som ikke kunne tilknyttes posteringen. Bilaget blev sendt i dag, den 6. september kl. 10:32, på e-mail: info@e-conomic.dk
Hilsen / Reynir
Hej Reynir.

Tak for dit indlæg, og mailen med bilaget.

Som jeg skrev til dig i mailen, så drillede bilaget også første gang for mig - den kom med samme fejl. Men så prøvede jeg lige igen, og bum så var filen overført.

Du må derfor gerne prøve at overfør den igen, for at se om det lykkedes denne gang. Hvis ikke, så send mig gerne en mail igen :)

Med venlig hilsen

Christina Heckmann

Forslag af (13.4k points)
Hej Christina.
Jeg har nu prøvet at tilknytte et bilag til en kreditorfaktura her i aften, men igen uden held.

Jeg prøvede også træk fra Windows Explorer og slip på kassekladden, men uden held.

Der kan ikke være helt tilfældigt, når jeg gang på gang, får fejlbeskeden: Fejl ved overførsel - Filen er ugyldig, selv om det er en almindelig pdf-fil jeg prøver at tilknytte som bilag.

Denne samme fil kan sagtens tilknyttes via den gammeldags overførsel af bilag via e-mail overførsel til Ubehandle, hvorefter tilknytningen sker uden nogen som helst problemer.

Der må være noget med den software komponent som I bruger til tilknytningen i kassekladden som ikke er helt kompatibel med jeres kode eller noget I har foretaget i kassekladden som ikke helt er gennemtestet!

Venlig hilsen / Reynir

Hej Reynir

Jeg har været med til at teste din udfordring med det indscannede bilag. Jeg har netop teste dette og jeg fik dit bilag ind i min testaftale første.

Det lader derfor til, at det er løst efter vores seneste markedspakke og du må derfor meget gerne teste det i din egen aftale og så krydser jeg fingre smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)
Hej Camilla.
Problemet er langt i fra løst. Det nytter ikke at teste det med få eksamplerer. Dette problem skyldes nok betingelser i jeres programkode, der ikke bruges i almindelighed, da ellers ville I støde på problemet hver gang.

Problemet opstod hos mig endnu engang i dag. Denne gang var der 2 bilag i i 2 posteringer træk, som ikke kunne tilknyttes under oprettelser af posteringer i kladden. Tilknytning til de efterfølgende posteringer gik dog fint.

Jeg havde oprettet 19 posteringer, inden problemet opstod. Jeg arbejdede desuden med 2 forskellige kladder.
Den sidste tilknytning af bilag, inden problemet opstod, var til en postinger, hvor modpostering blev gjort ved hjælp af "floerposteringer"-knappen.

I dag knyttede jeg bilag udelukkende til posteringer tilhørende leverandørfakturaer.

Jeg kan ikke lige se, hvad årsagen for problemet er. Om dette skyldes et specifikt filformat, arbejde i forskellige kladder eller evt. en tidligere anvendelse af flerpostering ved jeg ikke.

For at hjælpe dig med analysen, sender jeg de to bilag til dig, på info@e-conomic.com, som jeg ikke kunne tilknytte. Venligst test dem af.

Hilsen
Reynir

Hej Reynir

Nu har vi endelig fået denne sag løst vil blot lige komme med en opdatering herinde til andre kunder, der eventuelt har fulgt med i sagen.

Årsagen til, at den fortsat drillede skyldes at du arbejdede med PDF filer der stadig fejlede grundet typen af PDF'en.
Der findes et utal af PDF formater og desværre har vi ikke kunne ramme dem alle med vores første rettelse, da der er flere end selv vi kender til. Den eneste måde, hvorpå vi får kendskab til disse er ved at vi får henvendelser fra dig, som kunde - det fik vi heldigvis og det var derfor muligt for os, at rette dette også, så den type filer kan anvendes. Vi skulle nu gerne være i mål med denne fejl.

Opleves der alligevel senere hen problemer med en PDF fil, så send den endelig ind til os på info@e-conomic.dk, så tager vi med glæde et kig på den.

Jeg vil endnu engang sige tak for tålmodigheden og for dit engagement her på forum smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)