Omkostnings-/aktivitetsnummer i projekt

+5
Hej E-conomic

Hvis man ikke er ualmindelig erfaren eller har en model at støtte sig til, vil man lynhurtigt få oprettet omkostnings- og aktivitetsnumre i en uhensigtsmæssig rækkefølge i projekt. Det vil gøre projektet uoverskueligt og give en besværlig og/eller fejlagtig bogføring.

Jeg vil derfor foreslå, at det vil være muligt at rette disse numre på samme måde som konto-, debitor-, kreditornumre mm.

Med venlig hilsen

Finn
e-consultic.dk
i Forslag » Projektstyring af (9.5k points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Finn

Dette kan jeg godt se god mening i - forslaget vil blive taget med til vores næste prioriteringsmøde hvor vi vil drøfte yderligere om mulighederne for dette.

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (17.7k points)

Hej Finn

 

Endnu en gang mange tak for forslaget smiley.

 

Vi har haft det oppe på vores forummøde med teknikkerne og vi finder det risikabelt at ændre, når det er i forbindelse med allerede bogført materiale. Hvis dette skal gøres muligt at ændre uden at påvirke det allerede bogførte materiale, vil en mulighed for at ændre dette blot ske fremadrettet, hvilket vil ødelægge historikken på omkostningen/aktiviteten.

 

Vi kan sagtens se problematikken i, at der kan oprettes et forkert nummer fra starten af, men så længe der ikke er bogført på nummeret, kan der sagtens oprettes et nyt som omkostningerne/aktiviteten kan føres på og så kan det forkerte slettes, så det er muligt at komme uden om.

 

For at sikre det bogførte materiale, vil det derfor ikke gøres muligt at ændre i omkostnings-/aktivitetsnumre, som der allerede er bogført på.     

 

Tak for dit engagement i at forbedre e-conomic, det sætter vi stor pris på!      


Med venlig hilsen

Randi Birch Andersen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (2.9k points)
Hej Randi
Jeg kan forstå, at de teknikere, der tidligere har lavet ændring af numre på konti, leverandører, kunder og varer, har været betydeligt dygtigere og innovative.
Det er sjældent man ser et forslag, der er opkvalificeret med 4.
Mvh
Finn
Tankevækkende...... og ja, det er mærkeligt at det skal være "tilladt" at ændre numre på debitorer, kreditorer, varer etc. samtidig med at der argumenteres med udgangspunkt i historiske registreringer.