Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Rapporten Omsætningsstatistik - Kolonnen "Bruttofortj. i %" mangler i udskrift

0
Når jeg udskriver rapporten Omsætningsstatistik til en pdf-fil, ved hjælp af Adobe Professional "printer", kommer kolonnen "Bruttofortj. i %" i den udskrivede fil. Dette var ikke et problem før e-conomic blev opdateret til det nye layout.

Fejlen opstår uanset printerknappen i rapporten vælges eller der trykkes Ctrl-P i Windows.

Selve rapporten viser kolonnen på skærmbilledet. Jeg vil tro, at det må være opsætningen af udskriftsdefinitionen, der ikke medtager samtlige data, da jeg mener at Adobe tager det hele med.

Efterfølgende har jeg prøvet at udskrive den samme rapport til en printer og fejlen er den samme. Kolonnen "Bruttofortj. i %" mangler også her.
i Forslag » Andet af (730 points)

1 Svar

Hej Reynir

Tak for dit indlæg.

Jeg har forsøgt at genskabe i Chrome, Firefox og Internet Explorer men får alle kolonner med. Jeg har godt nok ikke selv Adobe Professional, men har i stedet brugt CutePDF samt udskrevet i fysisk form på printeren.

Jeg ved dog at der er nogle rapporter hvor enkelte af de sidste kolonner bliver skåret fra ved udskrift hvis man bruger Internet Explorer - dette er noget der vil blive arbejdet på, men som ikke er helt ligeså til som man umiddelbart skulle tro da den kontrol vi har over hvordan udskriften formateres er begrænset og der er farer for at gøre mere skade end gavn ved at tilpasse for meget i det. Men et løsning på det er i hvert fald noget der allerede har været på tale.

Lige i omsætningsstatistikken kan jeg dog som sagt ikke få den til at gøre det samme. Vi kan gå med ind og kigge på din  aftale og se nærmere på det specifikt på din aftale hvis du sender os en mail på info@e-conomic.dk eller ringer til os på 88 20 48 40 omkring problematikken så vi kan få afklaret om det er noget specifikt i den enkelte aftale som gør at kolonnen ikke kommer med.

Er der evt. andre der også oplever at kolonner mangler i rapporter?

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (17.7k points)
Hej Philip Kofod-Nielsen.

Den dokumenterede fejl relaterer sig specifikt til Internet Explorer version 11.0.960017239 for at være ret præcis.
Fejlen opstår, i denne browser, uanset om der anvendes Adobe PDF Professional eller cutePDF til udskrivningen.

Jeg har efterfølgende testet rapporten ved brug af Firefox version 31.0. Her opstår fejlen ikke og det uanset om der anvendes Adobe eller cutePDF.

Problemet må derfor ligge i Internet Explorers fortolkning af html og stylesheets eller måske hvis jeres kode laver noget anderledes specifikt for internetnet explorer end f.eks. Firefox som påvirker denne udskrift.

Hilsen
Reynir
Hej Reynir
Det er samme version jeg har - Opdateringsversion 11.0.11.
Jeg kan dog stadig ikke få den til at gøre det samme, der er dog selvfølgelig ikke nogen tvivl om at det sker når du siger det - selv i vores ellers samme version af IE må der være en forskel der gør det.
Som jeg har forstået det så er opsætningen af hvordan rapporterne skal printes igennem en udskrift en ømtålelig affære. En løsning jeg har hørt tale om er at man lader den danne en PDF-fil når man klikker udskriv også kan man udskrive fra sin PDF-læser. Det skulle give os en større kontrol med hvordan layoutet ser ud på udskriften.