Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Fakturering til forkert e-mail

+1
Hvis jeg fakturerer til en kunde med kontaktperson, sendes faktura til dennes e-mail adresse, og ikke til den anførte faktura e-mail.

Ved markering i kontaktpersonens felt for kopi af faktura vil denne blot modtage to e-mail med samme indhold.

Jeg er klar over at jeg blot kan ændre inden jeg trykker "send" men burde det forvalgte ikke være den e-mail man har valgt som fakturerings e-mail ?

Mvh. Ove Hedal
i Forslag » Andet af (130 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Ove

Tak for dit indlæg :)

Det er korrekt at når du har valgt en kontaktperson som reference hos kunden, så er det også denne kontaktperson der som udgangspunkt vil modtage en fremsendt faktura. Dette er der dog "råd" for, hvis du går i Salg -> Opsætning -> Kundeopsætning -> "Send altid til kundens emailadresse"
Et flueben i denne boks vil fortælle e-conomic at du altid vil sende emailen til den adresse der er angivet i faktura e-mail.

Der kan stadigvæk markeres i "Modtag email kopi af..." således at kontaktpersonen kan modtage en kopi af dette.
På baggrund af dette vil jeg sætte dit forslag/bugrapportering til implementeres ikke.


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)