Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Fakturering af maskintimer på projekter

0
Hej

Er der nogen som har et godt forslag til hvordan man styrer / opsætter projekter til fakturering af både timer på medarbejdere samt maskintimer. Skal maskinen oprettes som en medarbejder ?, hvilket jo så medfører en masse tidsregistrering på de enkelte maskiner. Ellers kan jeg ikke lige se hvordan man skal kunne fakturere sine maskintimer på projekterne.

En anden ting. Når der tidsregistreres kræver det utrolig mange indtastninger. Er der nogen mulighed for evt. at importere tidsregistreringerne via csv fil i en tids kassekladde, eller kan der evt bare taste i en kladde så det går noget hurtigere med tab, end den nuværende tidsformular, hvor der skal klikkes ok for hver registrering.

P.f.t.
i Spørgsmål » Projektstyring af (410 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Johe

Tak for dit indlæg.

Jeg er faktisk rigtig enig i dit forslag om at oprette dine maskiner som en medarbejder, denne skal naturligvis bare være en "blank" medarbejder, som der kan tidsregistreres på uden at det koster en ekstra brugeradgang.

Det vil kræve tidsregistreringer på maskinen ja, men det ville være en fin måde at føre maskintimer på. Med hensyn til at tidsregistreringer kræver mange tast, så må jeg sige at hensigten jo naturligvis er at det er noget der vil blive gjort løbende, hvorfor det kun kræver et par tast om dagen.

Sidder man med en uge eller sågar en månedssedel, så bliver det en del indtastning at få "indhentet" selvfølgelig, men hensigten er som sagt at det er noget der sker løbende, hvorfor det er relativt nemt.

Lad mig endelig høre hvad du tænker om ovenstående :)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Spørgsmål af (35.0k points)