Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




eksporter bankbetalinger til Danske Bank, Sverige

0
Hej,

jeg har et svensk datterselskab som er oprettet på den Svenske E-conomic. Vi har Danske Bank business online i selskabet.

Er der nogen som har erfaringer med at lave en betalingsfil fra det svenske E-conomic som kan læses i Danske Bank's løsning?

VH Jesper
i Spørgsmål » Andet af (420 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej EINFACH.dk

Mange tak for dit indlæg smiley
Jeg har været i kontakt med vores svenske afdeling og det er ikke muligt, at eksportere betalinger fra en svensk aftale, til en dansk bank, på samme måde, som det heller ikke er muligt at eksportere fra en dansk aftale, til en svensk bank.

Selve opbygningen af eksport betalinger er anderledes i Sverige og derfor gør det, det ikke muligt at håndtere, med danske banker.
Hvis andre har en løsning på dette eller erfaringer er de velkommen, til at dele det her på forum. smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (29.9k points)
Danske Bank's business online løsning kan godt håndtere det. Kræver at man lige får fat i de rigtige mennesker i support, men det lykkedes for os