Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Omsætningsstatistik med "året før" kolonne mangler

0

 

Jeg har konstateret, at i Rapporter under Kunder  og Omsætningstatikker mangler samligningsmuligheden til året før på samme måde som i Rapporter under Resultatopgørelse.
I følge jeres Chat er dette ikke muligt, hvilket overraskede mig rigtig meget!!!!!!!!!!!!!
Svaret fra Chat var at vise det i excel og så kopiere de forskellige perioder ind.
Denne methode er besværlligt arbejde ift. sådan noget basic information. 
Jeg formoder jeg ikke er den eneste der synes dette mangler og vil få gavn af en sådan forbedring.
 
i Forslag » Andet af
status opdateret af

1 Svar

Hej Mikael

Tak for dit indlæg.

Det er rigtigt at der ikke findes mulighed for at få en sammenligning ind i omsætningsstatistikken. Grunden til dette er at omsætningsstatistikken som udgangspunkt ikke er tiltænkt til sammenligning, men periodemæssig statistik.
Sammenligning har vi som du selv nævner, i saldobalancen, i denne rapport har du ligeledes mulighed for at sammenligne din sum af omsætningen fra f.eks.  året før.

Så på nuværende tidspunkt er det ikke noget vi vil implementere, da det som udgangspunkt ikke er en rapport der har til hensigt  at sammenligne med andre perioder.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)