Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Kontoudtog debitorer/kunder - kolonne som viser forfaldne beløb

0
Jeg savner en kolonne på debitor/kunde kontoudtoget som viser, hvilke fakturabeløb der er forfaldne pr. den dag kontoudtoget udskrives. Hvis man tager udgangspunkt i det kontoudog, som allerede findes, tænker jeg, at der kunne være en kolonne helt til højre, som viser hvilke fakturaer der er forfaldne pr. den dag man udskriver kontoudtoget. Dette kunne også være en relevant oplsyning for de kunder, som man sender kontoudtoget til.

Kunne man nederst på kontoudtoget viser en fordeling af saldoen for forfald 0-30 dage, 31-60 dage, 91-120 dage og over 120 dage ville det være helt perfekt.

Dette kontoudtog findes i andre bogføringssystemer, fx. C5 og jeg vil komme til at savne det her.
i Spørgsmål » Andet af (120 points)
gen-kategoriseret af

1 Svar

Hej Lone

Tak for dit indlæg og dit fine input.

Vi har jo mulighed for at sætte forfaldsdato på hver enkelt linje på kontoudtoget. Det er på som standard, det viser naturligvis ikke kun de forfaldne fakturabeløb, men det kan kunden så selv se ud af faktura- og forfaldsdatoen på hver linje.

Hvis du følger denne guide, og så skal det selvfølgelig være for "Kontoudtog":
http://wiki2.e-conomic.dk/salg/opsaetning/design-og-layout-kolonner

Så kan du tilføje "Forfaldsdato" til kolonner.

Dette er som du selv siger på baggrund af det eksisterende kontoudtog, og denne fungerer i takt med vores andre layouts, en fordeling ud på intervaldage vil kræve en ændring i dette layout, som vil gøre skabelonen signifikant anderledes fra det eksisterende.
Så det er ikke noget vi vil bruge ressourcer på at udvikle på nuværende tidspunkt.

Lad mig endelig høre dine tanker omkring forfaldsdato på det eksisterende layout :)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Spørgsmål af (35.0k points)