Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Forfaldsdato på kreditnota

0
Jeg sidder og laver faktura for en del af mine kunder.

Tiltider sker det jo, at man skal lave en kreditnota :-)

Jeg ville synes det var en god ide,, hvis der på kreditnota kom en forfaldsdato ligesom på faktura.

Jeg har oplevet ved mine kunder at når der er sendt mange faktura og de så går i to måneder også,, at kreditnota bliver trukket fra før den nu korrekte faktura bliver betalt..

Hilsen Kirsten fra ITD
i Spørgsmål » Andet af (120 points)
gen-kategoriseret af

1 Svar

Hej Kirsten

Tak for dit indlæg.

En kreditnota oprettet fra en bogført faktura, udligner helt automatisk den faktura den er oprettet ud fra, enten helt eller delvist, så hvis man udnytter denne funktion får man ihvertfald ikke fratrukket den forkerte.

Ydermere findes der faktisk allerede forfaldsdato på kreditnotaen, på præcis samme vilkår som for fakturaen. Den eneste forskel er, at forfaldsdatoen som standard ikke er på Kreditnota layoutet.
Dette kan du sætte op inde i aftalen ved bruge af følgende dynamiske felter:

[ForfaldDatoDag2]
[ForfaldDatoMaaned2]
[ForfaldDatoAar2]

Hvis du indsætter disse på dit kreditnota layout, så vil forfaldsdatoen fremgå.

Håber dette har kastet lidt lys over sagen, og kan afhjælpe din problematik i fremtiden.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Spørgsmål af (35.0k points)
Hej Lauris,
mange tak for svaret.
Vi har fået sat de dynamiske felter ind som du beskrev og det det virker :-)

Hilsen Kirsten