Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




E-mail og faktura

+1
Jeg har et problem med, at den e-mail som er oprettet på en debitor i feltet "faktura e-mail" ikke kommer frem når jeg skal bogføre/sende faktura som e-mail. Der kommer kun de e-mailadresser som er oprettet under kontaktpersoner. Men det er ikke altid dem som er oprettet under kontaktpersoner som skal have faktura. Det virkede i det "gamle" e-conomic. Nogen der kan give en forklaring på hvad jeg skal gøre?

Tak :-)
i Spørgsmål » Andet af (410 points)
status opdateret af 🔒
Dette er et dagligt irritations moment.
Det burde være muligt at lave en opsætning der betyder at alle fakturaer til en kunde bliver sendt til kundens fakturaadresse (og NEJ ikke nødvendigvis også ordrebekræftelser og tilbud m.v.). Herudover bør det være muligt at bruge flere dynamiske felter i sin mailsignatur og header.

1 Svar

Hej Clean

Mange tak for dit indlæg smiley
Det du skal gøre for, at det er den mail du har oplyst under kunden, der bliver sendt til er, at gå ind i salg-->opsætning-->kundeopsætning.
I det nye vindue der kommer frem (se nedstående billede), skal du sætte flueben i "send altid til kundens emailadresse". Når dette flueben er sat så vil den altid kun sende til kunden email medmindre du under kontaktpersoner også har angivet, at de skal modtage en kopi, så vil dette også blive sendt med.


Jeg håber ovenstående løser din udfordring og har du spørgsmål, så lad mig endelig høre fra dig smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (29.9k points)
Hej Camilla.

Det løser problemet men det skaber et nyt. Når jeg vil sende en ordrebekræftelse kommer faktura e-mail frem. Den person som skal have ordrebekræftelse kommer også frem men i CC. Faktura-mail skal jo ikke have ordrebekræftelser. Kan du sige mig hvad jeg skal gøre i ved dette?
Tak:-)
Hej clean
Super at det løste problemet (fik lige set på mit billede, at jeg fik lavet firkanten for højt oppe - beklager) :)
I forhold til dit ønske om, at den kun skal kigge på kunden email, når der skal sendes faktura og ikke ordrer, så kan jeg godt se hvad du har i tankerne.
I e-conomic er det enten det ene eller det andet - den vil altid sende til kundens email er denne oplyst og du har sat den ovenstående flueben.

Det du evt. kan gøre er, at sætte det op, ved hjælp af kontaktpersoner og oprette en, du sætter på når du opretter din ordrer og en på ved oprettelse af din faktura. Fjerner du så det ovenstående flueben, så vil det udelukkende være kontaktpersonen og hvilken der er sat på og hvad de skal modtage kopi af, der vil blive registreret under afsendelsen.

Jeg håber ovenstående giver mening, ellers så må du endelig ringe herind på 88204840, så kan vi snakke om det.

Rigtig god aften :)