Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Videresend e-mail-faktura direkte til bilagsmodul

+2
Jeres accepterede filformater er jpeg, jpg, tiff, pdf, gif.

Fakturaer på mange af vores internetkøb kommer i simpelt mailformat... ville være meget tidsbesparende at de kunne videresendes direkte til e-conomics.

Er der en chance for at man vil kunne det på et tidspunkt?
i Forslag » Bilagshåndtering af (140 points)
opdateret af

1 Svar

Hej Mg

Mener du hermed at jeres internetkøb ikke indeholder en pdf af dokumentet, enten vedhæftet som fil eller link?

Det er imidlertidig ikke noget vi vil implementere, da omdrejningspunktet i vores modul er at der ligger et decideret dokument der kan indlæses.
Det du kan vælge at gøre, er at "udskrive" mailen, gemme den som pdf format og så indsende den til din e-conomic aftale.

Men i denne omgang vil jeg afvise forslaget.

Håber svaret har kastet en smule lys over sagen.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)
Hej e-conomic.
Jeg stemmer også for at en e-mail bare skal kunne sendes videre direkte til ens bilag e-mail adresse.
Mange leverandører sender ikke faktura som vedhæftet PDF, men blot en e-mail hvori alle nødvendige informationer til vores bogføring står.
Ja, det er rigtigt at så kan man sidde og lave en e-mail om via CutePDF til en PDF og så vedhæfte den til en ny e-mail man laver og så sende den. Men det er meget tidskrævende!

Så jeg stemmer et STORT - JA TAK til at får man en e-mail faktura som indeholde alt brugbart til ens bogføring, så skal man kunne sende den videre ved ét mus-klik.
I kunne implementere det på den måde, at indeholder den modtaget e-mail ikke nogen vedhæftning, så er det nok fordi indholdet af selv e-mail ER en faktura, der blot skal tolkes og laves til en JPEG eller PDF i jeres back-end.

Mvh.
Henrik