Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Ny postering i kassekladden

0
Ny postering (til venstre i kassekladden) bliver ikke opdateret når jeg sidder og indtaster,

det mister lidt relevans, hvis man skal ud og ind for at opdatere dette!

Det har så heller ikke været sådan altid, hvor gik det galt?

 

mvh

Bente Mehlbye
i Spørgsmål » Andet af (650 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Bente

 

Tak for spørgsmålet smiley

 

Nej, det lyder da bestemt ikke godt, og jeg er da helt enig i, at så mister funktionen lidt sin værdi. Jeg læser det som, at du mener den lille liste, når du er inde i selve posteringsoprettelsen, at den ikke opdaterer sig løbende?

 

Jeg må indrømme, at det ikke er noget vi har hørt som et generelt problem fra andre, og når jeg lige tester det sker det ikke. Jeg ved ikke om du har mulighed for at prøve i en anden browser fx Chrome/Firefox eller lign. og se om den gør det anderledes der? Indimellem kan det være her problemerne ligger.

 

Hvis det ikke virker, så kontakt vores support på 88 20 48 40 mellem 9-14 - så kigger vi på det sammen smiley.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Peter Luthman</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (10.3k points)