Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Felter på Debitorkartoteket

0
Jeg savner egne database felter på debitorkartoteket.

Jeg bruger også debitotkartoteket som medlemsliste i en forening, men jeg savner at kunne tilføle en indmeldelses og udmeldelses dato.

For at vi kan kassere excl. som suplement til e-conomic, og hvorfor føre to lister hvis man kan nøjes med en.
i Forslag » Andet af (1.4k points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej 

Tak for dit forslag. 

En indmeldelses og udmeldelsesdato kan jeg godt se vil give mening for f.eks. en forening som du nævner - for andre virksomheder der ikke operere med medlemmer, så har jeg svært ved at se funktionaliteten i dette. Bruger man abonnementsmodulet så vil dette dog kunne lade sig gøre da det også netop vil være oplagt at bruge i en forening - så der har man den mere specialicerede løsning. 

Så som en generel funktion i kundekartoteket vil vi ikke se denne funktionalitet, men det er som sagt muligt med abonnementsmodulet.

 


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (17.7k points)