Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




iZettle & e-conomics integration

0

Jeg har netop erhvervet mig iZettle, og er nysgerrig omkring nogen har fået lavet et API til at integrere e-conomics og iZettle. 

Jeg kan se her http://forum.e-conomic.dk/8924/izettle, at det før er blevet efterspurgt.

Nogen update?

i Spørgsmål » Andet af (120 points)
gen-kategoriseret af

1 Svar

Hej DNE

Tak for dit indlæg.

Svaret er stadig det samme som det Jes gav i det angivede forumindlæg.
Både e-conomic og iZettle har et åbent API, hvilket gør det relativt simpelt for en ekstern udvikler at tilegne sig den nødvendige information for at udvikle integrationen mellem de to platforme.

Som Jes ligeledes sagde, så udvikler vi ikke selv apps, hvilket betyder at der skal en ekstern udvikler ind over på den ene eller den anden måde. For endnu engang at henvise til det tidligere indlæg så har Wallmob en iPad baseret kasseapparats løsning.

Det var et relativt langt svar for at sige: Nej der er ingen update, i forhold til det tidligere anlæg :)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Spørgsmål af (35.0k points)