Kunne kalenderen vise mere en 1 måned ad gangen?

0
Hver gang man skal bruge kalenderen, og måske lige netop sidder med et bilag fra forrige måned ( og den slags sker ofte omkring d. 01 i måneden, og man vil vælge den nemme "klik en dato genvej", så bliver man lidt irriteret over en kalender der kun kan vise den måned man netop er "i".  Det ville rigtig rart om kalenderen pr.default viste forrige måned i venstre side, aktuel måned i midten, og næste måned til højre.  Det kunne jeg godt tænke mig :-)

Og der er jo plads nok på skærmen nu da 30% af linierne er tomme i det nye design ;-) (!)

Mvh.

Robert Nissen
i Forslag » Andet af (2.2k points)
status opdateret af

3 Svar

Hej Robert

Tak for dit forslag.

Jeg kan sagtens se at man specielt i starten af en ny måned kan have brug for at se forrige måned. Man kan dog med piletasterne navigere rundt i kaldenderen, så er du i starten af en måned kan du ofte blot trykke pil-op på dit tastatur, også er du i den forrige måned. I et flow hvor man måske i forvejen bruger pil-ned til at åbne kaldender-funktionen, ser jeg det ikke som en voldsom forbedring at man kan se den forrige måned i forhold til den tid der skal sættes af til at lave det og teste det.

Set i lyset af at man som nævnt kan navigere rundt med piletasterne, vil vores ressourcer ikke blive brugt i den retning i øjeblikket.

Og ellers er der også mulighed for at man i feltet kan skrive datoen, hvilket faktisk kan gøres ud i ét uden punktummer imellem, f.eks. 010114 :-)

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (17.7k points)
Hej Philip - der skal altså ikke særligt mange ressourcer til at udvide kalenderen med en måned i hver side.

Ja - man kan taste ind manuelt - det er så 8 tastklik mere end et museklik,  og når man alligevel har åbnet vinduet.... med musen i venstre hånd - det er blot et spørgsmål for mig om kalenderen skal være det nyttige værktøj den kunne være, eller om man bare helt skal undlade at åbne det vindue fordi man alligevel ikke kan det man lige ville gøre i en fart... og hvad er funktionen der så for ?  Yousee ? ;-)

 

Mvh

Robert Nissen
Forslag af (2.2k points)
Hej Robert

Der skal bruges ressourcer på at skrive det ind i koden, selvom vi godt kan blive enige om at det ikke er meget der skal tilføjes, så skal der også bruges ressourcer på at teste om det fungere efter hensigten uden at det forstyrre andet.

Så de ressourcer der trods alt skal bruges på det vil vi aller helst bruge på noget der vil komme flere til gavn.

Hvis man vil bruge musen til at indtaste dato, så handler det om 1 klik mere med musen for at komme hen til den forrige eller næste måned. Dette ser jeg ikke som en stor hindring af brugervenligheden.

Jeg kan godt følge dig i at det i situationer kunne være rart at have muligheden, men i takt med at vi får flere og flere forslag fra vores brugere må vi prioritere og sortere i det der gavner flest muligt.

Jeg håber på forståelse af dette, da vi tilbyder et produkt der skal ramme bredt til så mange brugere som muligt - og det er ikke fordi det er et dårligt forslag- men efter min mening er det som sagt ikke en væsentlig forbedring af brugervenligheden.

Det kan også være jeg rammer helt forbi og der sidder andre og synes at det ekstra klik er til gene, også vil vi selvfølgelig også gerne høre fra dem. :)

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (17.7k points)