forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

At kunne regne i et felt

+1
Det ville være rart om man kunne udføre regnefunktioner direkte i felterne i kassekladden hvor der indtastes f.eks. en købspris.  Har man f.eks fat i en faktura hvor totalen er sammensat af flere varer + moms samt fragt uden moms, og de enkelte varelinier/ydelser på fakturaen er angivet med moms, er det irriterende at skulle have fat i regnemaskinen ved siden af for at kunne regne ud hvad man skal indtaste i feltet.  I C5 kan der regnes under indtastning;  Har man en vare/ydelse der koster 32467,- inkl. moms kan feltet udfyldes med "32467/1,25" - hvorefter feltet vil indeholde resultatet 25973,6  - det er de færreste der kan regne dette ud i hovedet.  Det samme kunne i øvrigt være rart at kunne benytte i alle felter hvor der kan indtastes en numerisk værdi.  Ikke for at sammenligne med C5 - men den funktion har faktisk været til stede i de fleste økonomisystemer der sidste 25 år ;-)
spurgt 7 Feb, 2014 i Forslag » e-conomic generelt af Robert (2,090 points)
status opdateret 21 Mar, 2014 af Philip Kofod-Nielsen

2 Svar

Hej Robert

Tak for dit indlæg.

Det er allerede noget man kan i vores Superkladde, så det giver god mening også at kunne dette når man taster beløb ind i kassekladden.

Så jeg sætter det til overvejes, så det kan komme med på næste prioriteringsmøde - der vil blive opdateret herinde på indlæget når der er nyt :)

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 7 Feb, 2014 Forslag af Philip Kofod-Nielsen (17,700 points)
Hej Robert

Som du måske har opdaget så er det nu muligt at regne i beløbsfeltet i kassekladden. Dette gøres ved at man indtaster "="-tegnet, også den ligning man vil udregne - som man også kender det fra Excel :)

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 21 Mar, 2014 Forslag af Philip Kofod-Nielsen (17,700 points)
Mange tak :-))

Mvh

Robert Nissen
hmmn...  nu var jeg lige så glad, og det er også fint at i har ordnet det.  Men måske havde jeg regnet med, at det var bragt i orden alle steder hvor der kan indtastes tal - ikke kun i kassekladden (ok, jeg erkender at det ikke blev skåret i pap ;-) ) , men f.eks også når man fakturerer, eller opretter en vare og indtaster en salgspris, som vil lægge x procent avance til.. etc.  Kort sagt; man burde kunne regne i alle numeriske felter.

R
Hej Robert
Ja- det var selvfølgelig også det næste vi selv tænkte på og det er også en del af planerne at det skal udvides til andre felter hvor det giver god mening. Hvor lang tid der vil gå tør jeg ikke sige - men det er en opgave der ligger på bordet hos teknikken :)
Hej igen Robert
En lille update til dette er at det nu er muligt at regne i alle beløbsfelter, som f.eks. Salgspris-feltet og sågar også antal hvis man har brug for dette.
Derudover kan man nu også bruge + så det er endnu mere som man kender det fra Excel :)
overvejes× 111
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”