Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Træk og slip

0

Dette er et rigtig godt eksempel på, at e-conomic lever i fortiden. E-conomics målgruppe er de mindre virksomheder, der vil fremad, men ovenstående netop modtagne indlæg er et skrækeksempel på, at man bliver i fortiden.

E-conomic har fået mange kunder på at flytte sig i starten af deres levetid, men at forsøge at bilde os ind, at den viste måde at anvende indscanningen på, er den rigtige, er helt hen i vejret.

Eksemplet viser, at man sidder ved sin computer og bogfører bilag for bilag med muse-/tabulatorklik her og der og tilknytning af bilag med endnu et klik. Kan det blive langsommere?

Den effektive bruger springer alt det over og bruger bankafstemning i stedet for. Overfører sine bankposteringer fra bank ind i bankafstemningen, afstemmer bankposteringerne med finansposterne(det foregår automatisk) og overfører de manglende poster til en kassekladde. Max. 5 klik (fra download i netbank til kassekladde) har bragt bankposteringerne ind i en kladde, der er klar til kontering og bogføring. Og der er styr på banksaldoen.

Og lige netop her mangler vi, at man direkte fra de indscannede bilag kan "trække og slippe"  - fordi - i den mappe kan man se bilaget; det kan man ikke umiddelbart, når det pågældende bilag ligger på skrivebordet.

Så er der nogle, der vil mene, at det er skudt over mål. Nej, overhovedet ikke. Ved at sende alle bilag til e-conomic, kan alle umiddelbart bogføre, fordi bilagene er tilgængelige centralt.

Det er selvfølgelig op til den enkelte bruger at anvende systemet, som man selv synes, men det viste eksempel er et tilbageskridt og viser vel kun, at e-conomic ansatte ikke kan se de effektive muligheder. 

i Forslag » Bilagshåndtering af (26.5k points)
lukket af 🔒

1 Svar

Hej Erk

Tak for input.

Dit forslag er allerede registreret fra anden bruger på forummet og vi arbejder videre hermed.

Med venlig hilsen Lasse Bager Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
Forslag af 🔒 (34.9k points)
Nu er der gået et år. Har I også lukket indlægget: "Trække bilag fra ubehandlede til kassekladde"?
Hej Erik
Det har vi skam ikke - men det er som du har hørt før et spørgsmål om prioriteringer.
Der skal retænkes noget design og rent teknisk hvor billeder mv. skal opbevares såfremt denne ændring skal inkluderes.
Men den er ikke glemt - den har bare ikke fået forrang før andre forslag da den simpelthen er mere teknisk kompleks end det bare lige lyder.