forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Søgning ved tildeling af adgang til bruger savnes

+2

Hej

Som administrator for over 50 brugere og flere hundrede aftalenumre savner jeg ofte søgefunktionen i oversigten hvor jeg tildele brugere adgang til de forskellige aftalenumre. Det burde være en "smal sag" at tilføje wink.

spurgt 14 Jan, 2014 i Forslag » e-conomic generelt af anonymt
status opdateret 14 Jan, 2014 af Heidi Christensen

1 Svar

Hej Yesbor,

Jeg kan godt se, at man skal scrolle sig vej gennem virksomhederne, når man vil tilføje disse på en bruger. Man kan vælge eller fravælge alle virksomheder, når man skal give brugeren adgang, men ikke søge sig frem til aftalen man skal give adgang til.

I og med man kan sortere på virksomhedernes aftalenr. eller navn (ved at klikke på overskriften) har vi ikke en plan om at udvikle en søgefunktion netop der.

Med venlig hilsen

Heidi Christensen


Online regnskabsprogram
 

besvaret 14 Jan, 2014 Forslag af Heidi Christensen (18,930 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”