forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Seneste aktivitet af bakkamera.dk

1
svar
41
visninger
Hej e-conomic, Super smart med market hvor man kan se tilgængelige app's og nemt installere disse. Dog savner jeg pris-oplysninger på de enkelte apps er mere overskuelig, end at man skal ind på udviklerens side for at finde prisen.
spurgt 7 Feb i Forslag » e-conomic generelt
2
svar
79
visninger
Når man engang i mellem er ude i lidt langhårede posteringer, hvor det er vigtig at "holde flæsket lige mellem kinderne" - kunne det være rart om der var en mulighed for at "simulere" posteringerne. Altså, en knap hvor man kan ...
spurgt 5 Jan i Forslag » e-conomic generelt
1
svar
41
visninger
Hej, Det kunne være rart om man ved leveringsdato, hvor der i dag skal vælges en eksakt dato, i stedet kan vælge uge. Alternativ at man kan overskrive datoen med egen tekst.
spurgt 5 Jan i Forslag » e-conomic generelt
2
svar
55
visninger
Det vil være tidsbesparende hvis man i forbindelse med registrering af vareleverandørfaktura kan oprette leverandørens varenummer, på den pågældende vare. Dette er hovedindlæg for følgende indlæg: 12067 (6+)
spurgt 26 Okt, 2017 i Forslag » Lager
1
svar
70
visninger
Det kunne være fantastisk hvis det var muligt at oprette leverandørens varenummer ifm. indtastning af vareleverandør bestilling, og systemet således automatisk kunne opdatere varekortet med leverandør, og leverandørens varenummer.
kommenteret 30 Mar, 2016 i Forslag » e-conomic generelt
1
svar
154
visninger
Nu skal vi gå ud af ordrebilledet og ind i oversigten for at overføre en ordre til levering - en funktion ønskes hvor vi kan klikke overfør inde på den enkelte ordre.
kommenteret 29 Mar, 2016 i Forslag » Lager
2
svar
81
visninger
Hej, Jeg syntes det er et problem, når der registreres varerlinjer, at feltet med forslag til varer ikke kan justeres, således der kan vises mere af vareteksten, eks.vis er vores varenumre på 11 cifre,og på mange varer er den første del ...
spurgt 10 Mar, 2016 i Forslag » e-conomic generelt