forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Om e-conomic forum

Dette er et åbent forum, hvor du kan stille spørgsmål til brugen af regnskabsprogrammet, spørge om hjælp til din bogføring eller blot udveksle erfaringer med andre e-conomic-brugere.
Hvis du brænder inde med et forslag der kan gøre e-conomic endnu bedre, er det også her du kan dele det med os og andre e-conomic-brugere

Hvorfor forum?

Dit input er vigtigt for os, når vi skal udvikle regnskabsprogrammet e-conomic, og dine forslag til ny eller forbedret funktionalitet og vægtning af denne er nyttige retningslinjer for os. Vi mener også, at et åbent forum, hvor du kan komme med forslag, feedback og spørgsmål er en effektiv og transparent måde at nå ud til et bredt publikum på.

Og endelig får du i dette forum mulighed for at få kontakt med revisorer og bogholdere i kategorien ‘Bogføringshjælp’, hvor du kan stille specifikke spørgsmål til din bogføring.

Sådan opretter du et indlæg

Før du opretter en ny tråd eller besvarer et indlæg, skal du registrere dig som bruger og bekræfte den e-mail, du modtager.

Før du stiller dit spørgsmål eller forslag, anbefaler vi, at du søger i de eksisterende indlæg for at se, hvad andre brugere har skrevet om samme emne. Hvis dit emne er relateret til et eksisterende besvaret indlæg, kan du knytte dit eget indlæg til dette svar ved at bruge funktionen ’Opret relateret indlæg’ under hvert svar.

Når du opretter dit indlæg, anbefaler vi, at du:

  • giver dit indlæg en beskrivende emneoverskrift
  • beskriver indholdet så specifikt som muligt, gerne med konkrete eksempler
  • opretter et nyt indlæg, hvis du har mere end ét emne på hjerte

Kommenter et indlæg eller svar

Under hvert indlæg eller svar finder du funktionen ’Kommenter’. Den adskiller sig fra funktionen ’Besvar’ ved, at din kommentar bliver sat det sted i tråden, du vælger, og ikke - som ved ’Besvar’ - nederst. Den bruger, hvis indlæg du besvarer, får besked om din kommentar på mail (hvis emailnotifikation er valgt under indstillinger). Bemærk dog, at det ikke er muligt at bruge funktionen ”Bedste svar” for kommentarer.

Vælg den rigtige kategori og underkategori

Når du opretter dit indlæg, skal du vælge en kategori og efterfølgende en underkategori, som passer til indholdet i dit indlæg. Dette gør det nemmere for andre brugere at finde og besvare de indlæg, der interesserer dem.

Hvad er status tags?

Indlæg i kategorierne Forslag og Spørgsmål er markeret med et tag, der viser indlæggets status. Disse tags bliver sat og opdateret af e-conomic og giver dig mulighed for at følge fremdriften i dit indlæg.

Op- eller nedprioritér indlæg

Du kan tilkendegive din mening om andre brugeres indlæg ved at op- eller nedprioritere dem. Det gør du ved at klikke på pil op/pil ned under hvert indlæg. Bemærk, at du skal have været aktiv på forummet et stykke tid for at kunne nedprioritere et indlæg.

Du kan stemme én gang pr. indlæg (enten op eller ned), og du kan enten fjerne eller ændre din stemme ved at klikke på den igen.

Vis, hvilket svar der er det bedste

Når dit indlæg er blevet besvaret, kan du markere ét af svarene som det bedste ved at bruge ’Bedste svar’-funktionen til højre for hvert spørgsmål.

Du kan bruge denne funktion både som en tak til den bruger, som har besvaret dit indlæg, og som en tydelig meddelelse til andre brugere om, at du har fået det ønskede svar på dit indlæg.

Føj til foretrukne

Du kan føje et indlæg eller en hel kategori til dine foretrukne ved at klikke på stjernen øverst til højre ud for hver kategori eller indlæg. Dette giver dig et godt overblik over de indlæg, du gerne vil følge. Klik på stjernen igen, hvis du vil fjerne indlægget eller kategorien fra dine foretrukne.

Vi anbefaler også, at du læser Spillereglerne for dette forum.
i gang× 3
løst× 1538
besvaret× 263
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.

6,434 indlæg

11,884 svar

5,254 kommentarer

8,657 brugere