Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Renummerér bilag i kassekladde

+1
Hej,

Når jeg sidder og bogfører og har taget en hel række posteringer ind fra Bankafstemning, mangler jeg lidt en funktion til at renummerere bilag.

Hvis jeg har importeret bilag 1-50 og skal slette bilag 25 fra kassekladden ville det være smart med en knap til at renummererer alle bilag over 25 så systemet ikke bare springer bilag 25 over.

Jeg har søgt på dette, men har ikke kunne finde noget på forum eller på siden omkring dette.

 

Mvh

Kristian
i Forslag » Andet af (430 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Kristian

Når du overfører posteringer fra Bankafstemningen sætter du flueben i hvilke posteringer det er du vil overfører og jeg kan forestille mig at det ofte er her man vil vælge posteringer fra som man ikke vil have overført og derved er der ikke kludder i bilagsnumrene.

En funktion hvor man kan renummerere i kassekladden kunne dog i andre tilfælde end overførsel fra bankafstemningen også være nyttig og jeg er ikke stødt på forslaget før. Så jeg vil lade den stå åben og lade folk komme med kommentarer til evt. andre scernarier hvor dette vil være brugbart.

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (17.7k points)
Hej Philip,

Ja det er rigtigt nok, det sker dog at jeg ikke lige får kigget dem allesammen igennem før jeg smider dem videre :-)

Det sker dog af og til for mig at der kommer nogle bilag ind f.ek.s med indskanningsmodul, som jeg så inden jeg bogfører kassekladden finder ud af at jeg skal have ud af kassekladden igen. Nu er jeg heller ikke verdensmester i bogføring, men klarer det meste selv. Det kan være der er andre der også har det sådan.

Mvh Kristian
Jeg kan sagtens forestille mig at der er andre der har det som dig, så vi lader den stå og ser om der er andre der vil melde ind - og ellers så har vi det i hvert fald med på Overvejes-listen :)