Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




E-conomic integration med Skat ift moms indberetning

+2
Hej E-conomic

 

I e-conomic Norge har i allerede integration fra e-conomic moms opgørelse til indberetningen til Altinn (deres moms myndighed) så at e-conomic kan indberette dette.

 

Jeg går ud fra at såfremt det var muligt i Danmark, så ville i allerede have dette. Er det korrekt?

Hvis ja, hvem er det som forhindre dette. Er det SKAT, lovgivning eller ?

Hvis nej, hvorfor gør i ikke dette?

 

Jeg vil gerne presse på for at sådan en integration bliver mulig, men vil meget gerne vide lidt mere om grunden til det ikke er online. Politikkerne står jo i kø for at støtte iværksætteri og vækstvirksomheder. Brancheforeningerne burde også komme på banen for at muliggøre dette, da det alt andet lige vil gøre det nemmere at være virksomhed.

Mvh

Rasmus
i Forslag » Andet af (2.0k points)
status opdateret af

3 Svar

Hej Rasmus

 

Tak for dit indlæg

 

Jeg syntes det er et super relevant spørgsmål og helt sikkert noget der ville give værdi for alle der skal indberette til skat som bruger e-conomic.

Jeg ved at dette har været oppe og vende før, jeg er dog ikke klar over hvad begrænsninger man havde den gang. Jeg ved ikke hvad årsagen var at der ikke blev gået videre med dette.

Jeg er sikker på at SKAT har gjort sig mere tilgængelige og gjort at man bedre kan komunikere med dem. Men igen jeg kan ikke sige noget om hvordan det reelt ser ud. og om vores teknikere kan lave præcis den integration der er brug for.

 

Jeg vil rigtig gerne tage dette videre på vores prioteringsmøder til forslag til e-conomic. Derudover vil jeg også gerne lade indlægget stå åben så vi kan se om andre tilslutter sig dette forslag.

 

God dag

<p>     &nbsp;</p> <p> <p>     Mvh.</p> <p>     <strong>Peter Friis</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (24.2k points)
Hej

 

Jeg vil hører om der er sket noget mere vedrørende dette emne. Det ville da helt klart være en stor hjælp og fordel.

 

mvh

 

Marianne Bjerg
Hej Marianne

 

Tak for din besked. Beklager det lidt sene svar.

Der er i øjeblikket ikke snak med skat omkring en integration. Men vi har snak med nogle enkelte banker omkring integration om at man kan hente information fra sin bank til e-conomic. Det er på ingen måde færdigt eller relateret til dit spørgsmål.

Men for at give indblik i at vi arbejder med systemet også skal kunne tilgå andre partnere.

 

Håber dette er svar til dit spørgsmål

Hvis det indleder til flere, så fang mig endelig igen :-)
Hej Rasmus - og Marianne

Jeg skal starte med at beklage at denne indlæg aldrig rigtig er blevet be- eller afkræftet.
 
Det er således at en direkte integration mellem e-conomic og SKAT, på nuværende tidspunkt ikke er mulig pga. sikkerhedsbarrierer i Danmark.
Det er som sagt allerede en mulighed i f.eks. Norge og andre lande der ikke har denne barriere, hvorfor at dette også vil være noget vi prioriterer at implementere, lige så snart det bliver muligt i Danmark.

Jeg tillader mig derfor at skifte status på dette indlæg til "Implementeres ikke" eftersom at i det tilfælde at muligheden opstår, er det også noget vi vil arbejde på at implementere.

Så jeg beklager den lange behandlingstid, men indtil videre er der desværre ingen konkrete nyheder på denne front.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)
Hej alle

Vi har i dag allerede integration mellem e-conomic og SKAT i forbindelse med overførsel af data til eksport eksempelvis emcs (eksport af øl).

Overførslen foregår ved hjælp af digital certifikat.

Hvis der er interesse for det vil vi gerne undersøge mulighederne i forhold moms.

Ring eller skriv til mig telefon 7025 7600 eller mail php@itnvision.dk

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     Per Holm-Pedersen</p> <p>     <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Forslag af (18.2k points)