Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Bankafstemning og udligning af kreditorer og debitorer

0
Hej e-conomic

Jeg er rigtig glad for jeres bankafstemningsmodul.

Det ville være helt perfekt hvis man kunne udligne en kreditor eller debitor.

Dertil ville det være dejligt, hvis man kunne opdele en postering i f.eks. renter, gebyrer og "køb" mv. Som man kan det i fordelingen i den almindelige bogføringskladde.
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Hej Signeanna.

Tak for dit indlæg, og dejligt at høre du er glad for vores bankafstemning :)

Som jeg læser dit forslag så er det inde i "Overfør" billedet du står, og gerne vil have disse muligheder?

Såfremt det er det, så kan jeg godt se det vil være rigtig smart at have disse muligheder derinde.

e-conomic er bare bygget sådan op at man laver disse ting i kassekladden inden.

Nu ved jeg ikke hvordan du løser dette normalt, men jeg ville importere filen i kassekladden, også få udlignet debitorerne og kreditorerne derinde. Og det samme med de posteringer der skal over flere linjer, så få lavet dem derinde først, også gå i bankafstemningen.

Tror desværre ikke at disse muligheder inde i bankafstemningen vil være til stor fordel for så mange bruger. Jeg har aldrig hørt dette forslag før - men jeg vil lade det stå for at se om der er andre end dig der synes det kunne være super at have.

Andre bruger kan stemme på dit forslag, så vi kan se hvor stor interesse der er for det :)

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Christina Heckmann</strong></p> <p>     <strong>
Forslag af (13.4k points)

Hej Signeanna

Jeg stødte på dette indlæg og da vi netop har fået implementeret en ny bankafstemning, så tænker jeg at denne vil imødekomme lidt af dit ovenstående ønske.

Det er nemlig nu muligt med den nye bankafstemning at overfører kundeindbetalinger og leverandørindbetalinger. Det vil i denne forbindelse stadig ikke være muligt med en direkte udligning og du vil derfor først skulle foretage udligningen efterfølgende på kunden eller leverandøren.

Om det vil blive en mulighed, at udligne direkte inde fra bankafstemningen er ikke noget der vil blive aktuelt på nuværende tidspunkt. smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)