Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Leverandørvarenummer og vareoprettelse

0
Hej.

Vi anvender leverandørvarenumre til bestillinger via E-conomic

Det ville være super, hvis det blev muligt at indtaste leverandørvarenummeret samtidig med at man opretter varen. Det er meget tidskrævende i dag, at man først opretter varen. Herefter skal man i leverandørkartoteket og finde leverandøren til varen, vælge varen (man lige har oprettet) og så herunder indtaste leverandørvarenummeret.

Kunne leverandørvarenummeret ikke blive et indtastningsfelt ved vareoprettelsen på samme måde som ec. "Stregkode"?
i Forslag » Lagerstyring af (120 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Klaus

 

Tak for din forslag smiley

 

Jeg kan sagtens se, at det rigtig god mening, at man kunne skære det ned til 1 arbejdsgang, når man skal oprette en vare. Problemet i forhold til vores lagerstyring, som den er lige nu, er at man ikke kan knytte en vare til en fast leverandør. Leverandørvarenummeret er altså individuelt fra leverandør til leverandør - derfor ville dit forslag også inbefatte at det felt blev kørt sammen med først valg af leverandør og herefter skrive varenummeret der.

 

Da systemet ikke begrænser dig fra at kunne bestille de samme varer fra flere leverandører, så vil det ikke give mening, at leverandørvarenummeret står fast på kunden, som jeg tænker ligger lidt i det du skriver.

 

Derfor vil dit forslag altså kræve, at man ligger en fast leverandør på visse varer, og der er vores lager tænkt i en anden retning - derfor kan jeg desværre også sige, at det ikke er noget der ligger i bedding i fremtiden umiddelbart.

 

Når det er sagt får forslaget selvfølgelig lov at ligge, så andre kan give deres mening til kende, og vi evt. kan revurdere holdningen - men der er umiddelbart tale om for fundementale ændringer til, at det vil give mening.

 

Håber det giver en afklaring - om ikke andet smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Peter Luthman</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (10.3k points)
Hej Peter

 

Jeg sidder med samme besværlige arbejdsgang, og synes det er rigtigt besværligt, at jeg dels ikke kan knytte leverandørvarenumre på ved oprettelse af vare - og især, at jeg ikke kan knytte varenumre til den enkelte leverandør. Således skal jeg ved hver eneste bestilling/fakturering lede blandt over 1000 varer for at finde den vare, jeg søger.

 

Har I undersøgt, hvor stor en del af jeres brugere, der bestiller samme vare fra forskellige leverandører? Vi gør det aldrig.

Kunne I ikke i stedet lave en løsning, hvor man som underkategori på den enkelte vare kunne vælge ml. alle leverandører, og så oprette de forskellige priser der?

For køber man samme varer til samme pris ved forskellige leverandører?

Jeg ville ønske, varerne i varekartoteket var knyttet sammen med leverandøren - og at jeg kunne tilknytte leverandørvarenummeret i samme arbejdsgang.'

Denne ene ting er det der dagligt irriterer mig allermest ved at bruge E-conomic!

 

Hilsen Marlene