forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Ændre en postering i en afsluttet periode.

0
Hejsa jeg er stadig ny i det her, men prøver ihærdigt at Google og læse mig frem til løsninger. Jeg er stødt på det problem, at jeg har bogført en debitorindbetaling på en forkert konto i 2012 afsluttet regnskabsår, og nu vil jeg gerne vide hvordan jeg kan ændre det? Jeg har prøvet at tilbageført min postering, men får så en advarsel om at jeg er ved at ændre i en afsluttet periode. Må jeg sige ja, eller hvad skal jeg gøre?  Hilsen Tom.
spurgt 17 Jun, 2013 i Bogføringshjælp » Spørgsmål til bogføring af TomB (170 points)

1 Svar

Som udgangspunkt må du ikke bogføre i afsluttet regnskabsår, og slet ikke hvis regnskabet er revideret eller indsendt til erhvervsstyrelsen, debitorlisten skal svare overens med den reviderede debitorliste. Du skal i stedet lave et bilag hvor du kort beskriver fejlen, herefter bogfører du bilaget ( i indeværende år) således at du korrigere for debitorindbetalingen.Herefter vil din debitorliste stemme. Det er en god ide at lave en revisormappe hvor du har kopier af sådanne typer posteringer, så kan din revisior nemmere få forståelsen af korrektionerne, samtidig giver det dig mulighed for at få en dialog omkring korrektionerne med din revisor ved næste årsafslutning.
besvaret 19 Jun, 2013 Bogføringshjælp af Christian k. Jensen (2,650 points)
løst× 5
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.

Hvad kan du i Bogføringshjælp

Her kan du stille spørgsmål, som er direkte relateret til din bogføring.

Er du på udkig efter en revisor eller bogholder, kan du finde hjælp i listen over revisorer og bogholdere.