Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Supperkladde vs bankafsteminingsmodul

0
Posteringer i superkladden bliver ikke overført til bankafst.modulet og hermed risiko for afstemningsfejl.

 

Nogen løsning på det?
i Bogføringshjælp » Spørgsmål til bogføring af (160 points)

1 Svar

Hej CapWorks

 

Tak for dit indlæg smiley

 

Ved ikke om du har set det første svar jeg sendte, men det viser sig, at jeg var lige en tand for hurtigt ude. Har nu konfereret med en kollega og det er faktisk rigtig som du siger, at så længe de kun ligger i kladde i Superkladden så bliver de ikke vist i systemsiden i bankafstemningen. I det øjeblik de bliver bogført vil de dog figurere som normalt.

 

Det er en funktionalitet der er på vej, men så lige nu er kommet bag i køen på nogle andre ting vi meget gerne vil have lavet, også til Superkladden. Derfor kan jeg sige at det kommer, men det vil ikke være i den nærmeste fremtid, og måske først engang til næste år.

 

Håber det giver dig svar på spørgsmålet smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Peter Luthman</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Bogføringshjælp af 🔒 (10.3k points)