Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Fejl på siden ved overførsel til leverandørbetilling osv

0
Når jeg taster en ordre ind med et varenummer 100 - og tilføjer tekst til varen. Så kommer den tilføjede tekst ikke med, når man derefter overføre den til leverandørbestilling og Følgeseddel.

Den sletter den tilføjede tekst, og skriver blot det, der er kodet ind ved det nævnte varenummer.

Det må være en fejl i systemet
i Spørgsmål » Lager af (670 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hejsa

Tak for dit indlæg :)

 

Det kommer an på om du har tilvalgt at du gerne vil have beskrivelsen med på dine bestillinger og følgeseddeler. Du skal ind og redgiere de enkelte kolonner for de her 2 layouts. Du kan via denne artikel se hvordan du tilføjer en ekstra kolonne. Dette er dog på fakturaen, men det er præcis samme arbejdsgang. 

 

Håber dette kan hjælpe dig i mål, ellers skriv gerne her igen

Go dag 

MVH


<p>     &nbsp;</p> <p> <p>     Mvh.</p> <p>     <strong>Peter Friis</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (24.2k points)
Hej Peter - det er jo ikke tale om et ekstra felt.

Eks: Varenr 100: M10 BOR med cobolt

Når jeg taster varen ind, tilføjer jeg M10 BOR med cobolt / drill with cobolt.

Det fungerer fint, og den tekst kommer med på ordrebekræftelsen. Fejlen sker når jeg beder den om at lave den til leverandørbestilling, eller overflytte den til følgeseddel. Så forsvinder den ekstra tekst, jeg har koblet til vareteksten.

Vores store problem er, at vi har mange udenlandske kunde. Og vi har MANGE varernr (6000 stk). Economic kan til vores store ærgelse ikke importere sproglag samlet - det skal skrive manuelt på hver enkelt varelinie.

Da vi nogen gang skal skrive de på engelsk, tysk eller spansk, så er det simpelthen lettere at tilføje det til vareteksten, når vi står på ordren end at begynde at lægge det ind manuelt og enkeltvis - da det jo er en umulig opgave så som Economic fungere idag. Jeg har lavet et forums opslag om, at sproglag bør kunne importeres ..

På forhånd tak