Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Lager - varianter

0
Hej support,

 

Jeg er en handelsvirksomhed med mange varer oprette i lagermodulet, ca 3.000 pt og mange flere kommer til, hvis vi kunne få mulighed for oprettelse af varianter og søge / udskrive på varianter også ?

Af hensyn til salgsstatestik er dette vigtigt for os.

 

Vh

Søren
i Forslag » Lagerstyring af (280 points)
gen-kategoriseret af 🔒

1 Svar

Hej Laufen

Vi laver integrationsløsninger til e-conomic og vores fokus omkring de løsninger som vi laver er lager og logistik.

Vi har igennem længere tid vurderet/drøftet mulighederne for som et tillæg til e-conomic varelager, at udvikle et variansmodul som kan integreres således at de statistikker man ønsker kan dannes i relation til salg mv.

Vi kunne også forestille os, at der kan udskrives genbestillingslister på variansniveau.

Vi er interesseret i at få et par virksomheder, at udvikle løsningen sammen med.

Til gengæld vil de virksomheder der er med til at udvikle løsningen få mulighed for at teste og bruge den i drift i op til 12 måneder uden beregning.

Hvis du synes at det var interessant må du meget gerne kontakte os enten per mail på php@itnvision.dk eller ring til mig på telefon 2811 4220 (direkte)

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     Per Holm-Pedersen</p> <p>     <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Forslag af (18.2k points)