Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Ændring til superkladden

0
Det kunne være rart at der inde i Superkladden når man har åbnet en kontos kontokort for at se kontoposteringerne at den ikke tager meget gamle og afsluttet kontoposteringer. Det tager den omkring 2-3 minutter hver gang man f.eks. kigger på ens bankkonto når den skal tælle de mange tusinde posteringer op før man aktivt kan bruge søgefunktionen til noget. Lad den kun tage posteringerne med for det igangværende regnskabsår eller for de sidste 6 måneder og lad så brugeren selv vælg om den skal hente ældre posteringer med.

 

En anden ting som kunne være storartet var hvis I købte jer en C5 licens og så overførte deres kladdeopbygning over til superkladden. Det er noget nemmere og hurtigere pt. at bogfører i C5 end i E-conomics. Specielt C5 mulighed for inden i deres kladde at vælge hurtigt imellem om det er et finans, kreditor eller debitor bilag man bogfører er en fremragende genvej som I bør få indført meget snart.
i Forslag » Bogføring af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej bo,

Vi har netop lavet et blog indlæg om superkladden som skulle hjæplpe lidt på vej til forklaringen af dette.

Du skal være velkommen hvis der er nogle opfølgende spørgsmål.

mvh


<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)