Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Rullefelt til kontaktpersoner

0
Hej.

Er der mulighed for at få et rullefelt over kontaktpersoner under leverandørbestillinger, når vi sender mail. Vi har flere forskellige kontaktpersoner ved samme leverandør, og den skal referere til leverandørens stamdata.

Mvh Martin Hansen
i Forslag » Lagerstyring af (160 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Martin.

 

Du har ikke mulighed for at få en rullemenu eller se email adresserne som sådan.

 

Det bedste du kan gøre, er at på hver kontaktperson sætter du flueben i at de skal have en kopi når der bliver oprettet en faktura til den debitor. Så skal du dog manuelt lige slette de email adresser som ikke skal bruges (kræver dog du ved hvilken kontaktperson der har hvilken mail). Men det er det tætteste du kan komme på det.

 


  Gurjap Sekhon Online regnskabsprogram e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret  
Forslag af (6.2k points)
Er det noget man kan ønske der bliver rettet?? det vil gavne vores arbejdsgange i systemet væsentligt. Lige p.t bliver den aktuelle leverandør bestilling foretaget i Outlook.

Mvh Martin Hansen
Forslag af (160 points)
Hej Martin

Jo  man må bestemt godt ønske det som et forbedringsforslag, men udsigterne for en implementering er meget lang (desværre) Den primære årsag til dette er, at Teknikken også skal prioritere deres ressourcer på baggrund af, hvor mange af vores pt. ca. 50.000 kunder der har behovet. Og det er vores opfattelse at det kun er ganske få af disse der har behovet. Som status er nu, bliver ønsket ikke implementeret.