Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Kan ansatte bruge projektmodulet?

+1
I projektmodulet er det nemt at overføre de registrerede timer til fakturamodulet, men mange kunder har spurgt om det er muligt, at de ansatte selv kan gå ind i modulet og indtaste deres egne timer ? og ja, det kan godt lade sig gøre.

Det kræver bare, at de ansatte bliver oprettede som tidsregistranter i projektmodulet, hvilket superbrugeren skal gøre. Det koster 75 kroner pr. bruger.

  Tanja Sørensen Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
i Spørgsmål » Projektstyring af (800 points)
opdateret af

2 Svar

Hej

Selvom jeg kun er selvstændig konsulent, om måske slet ikke har behov for alle de funktioner der er i e-conomic, så er det så smart at jeg gerne vil bruge det i kombination med Tradeshift til at fakturere.

I den forbindelse ville det jo være fantastisk, hvis man kunne få muligheden for at få en mini udgave af projektstyringsmodulet, som KUN kunne bruges til tidsstyring på et lavt niveau. I princippet blot den funktion som der pt. er til medarbejdere som selv er tidsregistranter, og så udfra det meget nemt danne en faktura, som kunne sendes til min kunde (Jeg har jo kun en, i perioder af 3 måneder til 3 år ad gangen)

Er det noget der findes, eller I kunne overtales til at lave?

Mange hilsner
Dorthe
Spørgsmål af (140 points)
Hej Dorthe,

Der er desværre ikke nogen light udgave af projektstyring. Det kan man dog selv sætte op. Hvis man sætter det op således, at der ikke vil være nogen finans effekt, så vil man kunne holde styr på timerne, og overføre timerne til fakturaen.

Der er dog ikke nogen nem måde at gøre det på, og få en light version.

Du kan oprette aktiviteterne, således du kan registrere tiden. Aktiviteter i projektstyring kan opsættes - http://wiki.e-conomic.dk/projektstyring/aktiviteter på flere måder.

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (152k points)