Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




instruktion ikke kun i video men også tekst

0
Jeg synes e-conomic umiddelbart virker rimeligt tilgængeligt -som light-bruger (jeg er ikke regnskabs- men arkitektuddannet og bruger kun e-conomics overordnet).

MEN jeg ville oprette en yderligere administrator/bogholder, og der løb jeg tør i jeres video.

Et forslag er at informationer om instruktion under alle omstændigheder findes i tekst,
det er også væsentlig nemmere med øjnene at scrolle over et stykke tekst for at finde relevant information, end at skulle gennemse en hel video, og måske alligevel ikke finde informationen.

-rigtig fint I har denne blog/forum med mulighed for dialog

Med venlig hilsen
Peter Wahlberg
i Forslag » Andet af (160 points)

2 Svar

Hej Peter,

Tak for dine kommentarer.

Vi hører rigtig gerne om e-copedia artikler, videoer mv.. for kommentarer da vi løbende bruger rigtig meget tid at holde dem opdateret, da det giver rigtig god mening, at folk selv kan finde svar på spørgsmål når de skal bruge dem, og ikke når evt. support har åbent.

Derfor, kan jeg ikke få dig til at smide linket på den side du var på til mig? Så vil jeg nemlig straks sende den videre til vores e-copedia-guru

TAK!

mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)
Hej Steffen E.

Tak for respons. Jo det kan jeg da, linket er:

<a class="postlink" href="http://wiki.e-conomic.dk/administratorer/">http://wiki.e-conomic.dk/administratorer/</a>

-i øvrigt står der noget om hvordan man retter informationer for administratorer, men der står ikke noget om [u:1d500ref]hvordan man opretter en ny administrator[/u:1d500ref]. Kan man selv det, eller skal man via jer i en mail etc.? Det kunne være rart at den information kunne være nemt tilgængelig.

Og når vi nu er igang

-jeg var lidt i tvivl om hvilken knap jeg skulle trykke på da jeg skulle svare på dette blogindlæg.
Der er kun knapper der hedder SKRIV INDLÆG og som er placeret noget udenfor rammen af vores chat... så man bliver i tvivl og scroller unødigt op og ned. Til sidst besluttede jeg at prøve den nederste SKRIV INDLÆG og den viste sig at være OK. Men hvis knappen entydigt var tæt på chatten der er igang og hed SVAR PÅ INDLÆG eller noget, så slap man for at bruge unødig tid på at scrolle op og ned.

Det er jo de små detaljer og entydighed der giver stor brugervenlighed ik?

Med venlig hilsen
Peter Wahlberg
Forslag af (160 points)