Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Kolonneoverskrifter

0
Selv om antallet af linjer vist kan begrænses til fx. 10 eller 20, er det i Følgesedler omgængeligt, idet et hak der sættes ud for en ordre ikke bibeholddes, når der bladres i sider!

Derfor er man tilbøjelig til at vise Alle. Problemet er her, at det kan være en lang vej at scrolle rundt.

Forslag:

- Sæt ikon for udskriv følgeseddel og udskriv pakkeseddel ud for hver række/følgeseddel til behandling af enkelte følgesedler.

- Beholde knapperne et i frame over rækkerne, uafhængigt af scroll.
i Forslag » Andet af (4.7k points)
status opdateret af

3 Svar

Hej Joakim

Det forstår jeg simpelthen ikke. Hvad går dette ud på?  Hvad er det du ønsker?

mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)
Hehe, det gik nok lidt stærkt.
Jeg tror der flere ting blandet sammen her.


A: Visning af rækker
Nå, men hovedpunktet er, at vælger man som visning Alle, så får man en meget lang liste.
Idet man scroller, forsvinder kolonneoverskrifterne jo med op - og så mister man overblikket.

Skærmbillede 2012-02-20 kl. 15.07.16.png
Hvad var det lige der var Overført , og hvad er det der står Ja til?
Var det fakturering eller levering og forsendelse eller...

- Et alternativ er ikoner (for så kan man ved mouseover på ikonet vise en uddybende tekst!)
- Et alternativ er at have kolonneoverskriften i et andet frame end selve rækkerne (så kun rækkerne scroller), men det ved jeg kan være omgængeligt at lave på en fornuftig måde!

--
B: Overfør ordre til levering - i ordrevisningen

En tillægs-ting er et brændende ønske om at få en knap i visningen af en ordre, der hedder Overfør til levering.
I kan med tilføjelsen af den knap spare os for 2-3 klik pr. ordre, fordi man i dag skal tilbage i ordreoversigten, markere ordrer og klikke overfør.

Hvis man alligevel vil overføre den viste ordre, så skal knappen da være der.
Knappen skulle være på linje med disse:

Skærmbillede 2012-02-20 kl. 15.11.13.png

--
C: Enkeltvis vs. massebehandling, fx. af følgesedler

Generelt kan man sige, at muligheden for at sætte hak ved flere linjer, og massebehandle disse, det er rigtig positivt.
Men jeg synes at enkeltbehandlingen mangler, for dem som har dét flow.
I den oprindelige post foreslår jeg at der ud for hver enkelt linje af følgesedler kan klikkes på en knap for Udskriv følgeseddel og Udskriv pakkeseddel - det er svarende til mit forslag her om ordrer, men der er jo som bekendt ikke et dedikeret skærmbillede til en følgeseddel; derfor måtte en knap til enkeltvis udskrift nødvendigvis placeres der.

Jeg undskylder mange gange forvirringen, og ved godt at denne lange post ikke nødvendigvis gør det meget bedre! Sorry!
Forslag af (4.7k points)
Hej Joakim

Jeg har fået den fornøjelige tjans at rydde og følge op på de indlæg der ligger mere eller mindre uafklaret i vores forum.

Som du formentlig har set og mærket igennem de seneste par års udvikling og kommunikation i og fra e-conomic. Er det ikke lagermodulet der står øverst på prioritetslisten, og udviklingen af nye features hertil er meget begrænset, og fokus går på at vedligeholde dette modul.

Det betyder også at dette forslag ikke er noget vi vil arbejde med i den nærmeste fremtid, hvorfor jeg hellere ville afklare dette end at have 3 år gammelt falsk håb liggende herinde og flyde rundt i det uvisse.

Jeg vælger at lukke følgende indlæg:
http://forum.e-conomic.dk/4582
Med samme begrundelse som angivet ovenfor.

Lad mig endelig høre dine tanker herom, og hvis der er noget jeg kan være behjælpelig med.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)