Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Rapport - Omsætningsstatistik på variant niveau

+1
Hej med Jer,
I forbindelse med opfølgning på salg er det ikke muligt at få en omsætningsstatistik på variant niveau.

Det kunne være meget nyttigt at man enten kunne eksportere salgsdata på variant niveau til excel eller bare på en eller anden måde få det ud af systemet til videre bearbejdning.
i Forslag » Andet af (230 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej,

Tak for dit forslag.

Jeg kan se du også angiver at det kunne være fedt at få den ud i Excel. Lige for at være helt sikker, hvad ville være bedste. At kunne hente en Excel fil under f.eks. indstillinger og eksporter data og så filen fakturalinje.csv eller skal det være en under omsætningsstatistikken?

Mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)
Hej,
I princippet vil det være tilstrækkeligt at få det som en eksportmulighed. Det vil være fint at kunne få oplysninger som debitor nr., debitor navn, faktura nr, bogføringsdato, varenavn, varenummer, variant 1, variant 2.

Jeg har oplevet lidt problemer med at eksportere fx debitorkartoteket som csv, da csv strukturen virker til at være følsom overfor input i form af tegn.

En omsætningsstatistik hvor man ved brug af fx flueben kan slå de oplysninger til man har brug for er jo selvfølgelig mere lækkert.

Der kan i forbindelse med en salgsanalyse være brug for at analysere forskellige typer af data for at få overblik over markeder (debitorgrupper), varer, varianter af varer, og hvordan salg udvikler sig over tid. Det kan være også være i forbindelse med opfølgning hvor man gerne vil kontakte de kunder der har fået en given variant af en vare for mere end 14 dage siden så man kan følge op om de mangler varer på hylderne etc.

Mit budskab er sådan set at hvis den lækre udgave i omsætningsstatestikken kommer til at begrænse dataoutputtet vil jeg til en hver tid foretrække dataeksporten med et mere omfattende datasæt.

Bh Søren
Forslag af (230 points)