Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Automatisk fakturanummer

0
Hej eksperter.

Jeg har dags dato forsøgt at få hjælp til at få e-conomic til selv at hente og skrive fakturanummeret ind, når jeg bogfører henholdsvis en debitorindbetaling eller en kreditorbetaling. Uden held desværre. Kirsten måtte til sidst melde ud at det ikke kunne lade sig gøre.

Det undrer mig, for systemet kan godt finde ud af at hente debitornummer og debitornavn (og det samme for kreditorer) og sætte det ind automatisk - men ikke fakturanummeret, selvom det bliver valgt inde i udligninsglisten.

Vi tjekkede at jeg havde brugt den rigtige kode (%faknr) - men alligevel blev det ikke hentet ind.

Min fremgangsmåde er som følger:
Fanebladet bogføring -> Daglig kladde -> opret postering.
Under type vælger jeg fx kreditorbetaling, finder kreditoren ved at søge efter ham i listen og klikker på Udligning... - knappen. Her vælger jeg den pågældende faktura og klikker udlign valgte.

Desværre henter systemet herefter ikke fakturanummeret ind, som den efter min mening burde.

Er der tale om en fejl?

Hvis ikke, mener jeg at det bør laves, så det virker fremover

Mvh

Jens Rolighed
Bedding.dk - når båden skal på land
i Forslag » Andet af (250 points)
status opdateret af 🔒

4 Svar

Hej Jens,

Hvis man klikker på knappen udligning, så ligger den op til at man kan udligne flere fakturaer på en gang, hvorfor den ikke vil kunne hente den automatisk tekst bundet op faktura nummeret.

For at få denne tekst ind, så kræver det at man skriver faktura nummeret, som du også rigtig skriver du kan gøre.

Jeg vender tilbage.

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)
Det jeg efterlyser er netop en funktion som gør at jeg ikke behøver at indtaste fakturanummeret. Jeg bogfører efter et kontoudtog fra banken, hvor der fx blot står hvem jeg har overført pengene til. Det betyder at jeg ikke har kreditorfakturaen ved hånden når jeg bogfører - og dermed heller ikke fakturanummeret. Derfor ville det være en stor hjælp, hvis man også kunne gå den anden vej som beskrevet.

Mvh

Jens Rolighed
Bedding.dk - når båden skal på land
Forslag af (250 points)
Hej Jens

Dette er en fin ide som jeg straks stjæler til vores nye kassekladde, og noterer på listen over smart funktionalitet vi skal have lavet.

Om den kommer med i første omgang tør jeg ikke love, men den skal nok komme.

Mvh.

  Tobias Ulldall-Espersen Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
Forslag af (4.1k points)
Tusind tak - det lyder godt! Det kommer til at spare mig (og sikkert mange andre) for en masse tid

Med Venlig Hilsen

Jens Rolighed
Bedding.dk - når båden skal på land
Forslag af (250 points)