Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Kreditnota/vendt faktura + leveringsadresse

0
Når man skriver en kreditnota i e-conomic, så fjernes ?leveringsadresse? ? hvorfor det?

Det er ellers smart, hvis man laver en lille fejl i fakturaen, at vende denne og så igen vende kreditnotaen, så man har en kopi af den oprindelige faktura (selvom man naturligvis også kan tage en kopi af den oprindelige).

Men man skal manuelt indtaste leveringsoplysningerne igen. Jeg synes at det ville være en god ide, om også leveringsadressen kunne komme med på en kreditnota, så det ikke forsvinder, og man dermed sparer den arbejdsgang? Ide?
i Forslag » Andet af (240 points)

1 Svar

Hej Martin,

Tankegangen er nok lidt: Giver det mening at have en leveringsadresse på en kreditnota? (Et sjovt spørgsmål, som jeg gerne vil høre din mening om)   


Det er faktisk muligt at få skrevet det oprindelige faktura nr. ind på kreditnotaen ved at gøre brug af det dynamiske felt:

{ifdef-OprindeligtFakturaNr}Opr. fakturanr. [...]{/ifdef-OprindeligtFakturaNr}

Denne kode, skriver det oprindelige faktura nummer, og derfor vil du kunne henvise til den faktura du først har sendt.

Jeg er med på dette ikke besvarer dit spørgsmål, men jeg tænker lidt på at det løser dit problem? Hvad er dine tanker til det?

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)