Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Kopiere flere faktura på en gang

+2
Et stort ønske.

Hvis man går i arkiv under fanebladet faktura og søger sidste måneds faktura ud (for mit vedkommende ca. 50 stk.), mangler jeg en knap.

Jeg har meget brug for at kunne kopiere alle som faktura på en gang. Som det er p.t. kan jeg kun kopiere 1 ad gangen. En meget tidskrævende opgave.

Der er en knap Vis valgte og så tænker jeg, at det måske ikke kunne være så svært at lave en knap kopier valgte.

Ihvertfald et KÆMPE ønske herfra.
i Forslag » Andet af (380 points)
status opdateret af 🔒

17 Svar

Også et KÆMPE ønske fra mig. Bruger oceaner af tid hver måned på at kopierer enkelte fakturaer til genbrug

<p>     Mange hilsner<br />     Susanne Røssell<br />     <br />     Bogføring for små og mellemstore virksomheder og hjemmegjort e-conomic-nørd</p>
Forslag af (15.8k points)
Det er da nemt nok...

Det bruger jeg selv hver måned og der findes faktisk en funktion i e-conomic, der kan kopiere de samme fakturaer!

Gå ind under fanebladet Indstillinger &gt; Tillægsmoduler og tilvælg modulet Abonnement.

Og accepter, at det koster noget at spare en masse tid.  
Forslag af (380 points)
Hej Jimmy

Ved ikke helt, om du prøver at være morsom her, eller om du er seriøs - jeg tager det fra den humoristiske side   

*undertrykker grinet og får fremstammet, at det nok er at gå over målet at bestille Abonnement-modulet, hvis det eneste identiske i fakturaen er varenummeret og prisen*

<p>     Mange hilsner<br />     Susanne Røssell<br />     <br />     Bogføring for små og mellemstore virksomheder og hjemmegjort e-conomic-nørd</p>
Forslag af (15.8k points)
Hej Jimmy.

Jeg ville intet have imod at betale for den funktion jeg mangler, og jeg har selvfølgelig allerede, inden jeg skriver min nød her, undersøgt hos e-conomic om jeg kunne bruge abonnementmodulet til det jeg søger. Men e-conomic kunne kun give mig ret i, at det ikke løste mit problem. At jeg så samtidig fik indtrykket af, at netop dette ønske var enkeltstående, og de formentlig ikke ville gøre meget ved det, gør at jeg skriver her. Så jeg må give Susanne ret, abonnementsmodulet dur ikke til dette - desværre   
Til Susanne - dejligt at høre at jeg ikke var den eneste i verden der havde det ønske.
Mange hilsner Birgit
Forslag af (380 points)
Der er garanteret mange Birgit, men problemet er, at det ikke skrives, hvis allerede én har skrevet det. Så har folk tendens til at tænke ok, så behøver jeg ikke sige det.

Men - det er kun ved at give sin mening til kende, at det bliver synligt, hvor mange der har behov for en ændring. Så kan kun opfordre alle til at skrive, når et ønske er aktuelt

<p>     Mange hilsner<br />     Susanne Røssell<br />     <br />     Bogføring for små og mellemstore virksomheder og hjemmegjort e-conomic-nørd</p>
Forslag af (15.8k points)
Hej Birgit

Beklager hvis svaret var lidt for indlysende.
Ind i mellem stilles disse spørgsmål dog fordi man har set sig blind på en bestemt løsning. Mit svar skal derfor ses i et lidt bredere perspektiv end en kopi i/fra fakturaarkivet.

Dit ønske/forbedringsforslag går på at lave en kopi af den samme faktura, som sidste måned - Hvilket Abonnementsmodulet til fulde lever op til.
Hvis der er yderligere ønsker om at ændre og tilføje forskellige elementer til fakturaen, så fremgår det ikke af dit forslag (men kan iøvrigt sagtens lade sig gøre i abbonnementsfunktionen).

Af gode grunde kan mine svar/indlæg her i forum kun tage udgangspunkt i det skrevne og ikke en masse ubekendte faktorer eller formodninger om anvendelse.

Ud over at tilfredsstille min nysgerrighed, så er jeg sikker på at e-conomic ligeledes har brug for en præcisering af din problemstilling for at kunne arbejde videre med dit forslag. Vil du dele yderligere detaljer med os?


@ Susanne: Jeg er meget enig - Hvis det eneste identiske er varenummeret og prisen bør du bruge varekartoteket.
(beklager, hvis det også er [u:1rlng94h]for[/u:1rlng94h] indlysende - men hvis du ønsker andre funktioner er dit indlæg for upræcist til at give andre svar).
<em>I øvrigt forstår jeg ikke, hvorfor du finder det nødvendigt at nedgøre mit velmenende indlæg?</em>
Forslag af (380 points)


Jeg beklager meget, hvis du føler det var et nedgørende svar jeg gav, det var bestemt ikke min mening. Seriøst troede jeg du lavede gas, for havde nok ikke regnet med et så indlysende svar, som du selv kalder det. Men tak for dit velmente råd, som jeg dog ikke kan bruge i pågældende situation.

<p>     Mange hilsner<br />     Susanne Røssell<br />     <br />     Bogføring for små og mellemstore virksomheder og hjemmegjort e-conomic-nørd</p>
Forslag af (15.8k points)
Hej igen!
Jeg har ikke været så meget på arbejde på det sidste, derfor ikke fået skrevet svar. Jeg vil gerne dele detaljer med jer. På mine 50 faktura hver måned bruger jeg flere af de samme varenumre på alle fakturaerne, men som alle har forskellige priser, vi har abonnementspriser på forskellige serviceydelser, som til hver kunde jo er forskellig. Altså sagt på en anden måde: jeg har f.eks. et varenr. 1000, men som har en forskellig pris på samtlige faktura. Jeg har også flere andre varenr. som på alle mine faktura har en forskellig pris. Derfor har jeg brug for en total enslydende kopi hvor jeg kun skal ændre få detaljer så som en dato og en overskrift, måske slette en enkelt linie eller tilføje en ekstra linie. Håber dette er forståeligt ellers vil jeg meget gerne prøve igen.  

Iøvrigt har jeg jo allerede præciseret min problemstilling for e-conomic, men fik, som skrevet tidligere, et helt klart indtryk af, at det ikke var noget de ville arbejde videre med.

Og jeg har simpelthen svært ved at forestille mig, at den knap jeg mangler kopier valgte som faktura, kan være særlig svær at lave. Men jeg er selvfølgelig heller ikke edb-nørd -- desværre   .
Forslag af (380 points)
Hej,

Jeg har med stor interesse læst dette indlæg, og jeg vil gerne lige give et svar.

Jeg tror faktisk at i dette tilfælde at abonnement vil ramme rimelig godt. Der har man nemlig mulighed for det du foreskriver. Der har man mulighed for at ligge nogle varer en på nogle debitorer på et abonnement. Herefter har man mulighed for netop at lave særpriser på de forskellige varer, på netop en given debitor. Se her hvordan man knytter varer/ydelser til abonnementet, samt tilføjer en særpris - http://wiki.e-conomic.dk/tillaegsmodul/abonnement-tilknyt-varer

Ved at lave en abonnementskørsel månedsvis vil man altså kunne få de 50 givne fakturaer frem med særpris, med de samme varer. Der efter vil du kunne ændre dem som du gør i dag. Jeg vil derfor ikke mene det er noget vi laver for nærværende, da det netop er noget man kan via abonnementsmodulet.

Læs mere om abonnementsmodulet her - http://wiki.e-conomic.dk/tillaegsmodul/abonnement

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)
Hej Steffen E.

Tak for interessen. Men der er noget jeg altså bare ikke forstår. Og det kan godt være, at det bare er mig der ikke kan formulere mig forståeligt, når det er skriftligt, men:

1. Jeg har faktisk 2 gange talt med nogle folk inde hos jer, som begge har sagt at abonnementsmodulet ikke kunne bruges til det jeg ønsker.

2. Er det meget svært at lave den funktion jeg eftersøger? jeg vil gerne betale en abonnementspris for at have en sådan lille bitte knap  .

Jeg har hver måned brug for en kopi af den foregående måneds faktura, på hver enkelt kunde. Jeg kan ikke taste nogte fast ind for det ændrer sig måned for måned. Og den helt klare letteste arbejdsgang for mig, er at have den sidste måneds fakturerede ting og arbejde ud fra til den nye faktura, og så fremdeles måneden efter, at have en kopi igen af den sidst skrevne faktura.

Derfor er den knap, som jeg taler om, så vigtig.

Jeg kunne søge mine faktura ud fra sidste måned &gt; trykke marker alle &gt; og så trykke kopier valgte som faktura - (ligesom vis valgte knappen)
Forslag af (380 points)